ĐavoljaNevesta
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okreni joj i drugi obraz pa nek vidi....
evoi crni humor je humor, ajde nemoj da se pravdasKolega, biti operisan od vedrine, radosti i osmeha, nije znak revnosti
ja sam mojoj dr rekao za operaciju, neka sledeci pupupu put, ... samo sam se ubacio jer nije lepo sve na arijanin racun, jer se ona nekako uvek namesti, neiskusnaza vedrinu, radost i osmeh sam napravio decu, to delim sa njima TROMA kad bas 'oces da znas, jes da im nisam bas ta imena nadenuo, ali racunaj da jesam.Kolega, biti operisan od vedrine, radosti i osmeha, nije znak revnosti
zato sto nije pobedio onaj za koga sam ja glasao, a kriv je onaj sto je sporo brojao glasove, a zaboravio da zatvori izbore na vreme, pa se glasanje kompromitovalo, pa smo ga proglasili nevazecim... a sve to kako bi inkriminisali demokratske izbore, te zaveliZasto smo glasali ako se vox populi nece uvazavati? Musterije na kafanu su glasale kako zele da im se kafana zove.

Jesi li samo u prolazu ili ćeš nam se pridružiti u klevetanjubolesnici, još niste na rehab?![]()
Sveti Arhiforumski SinodZasto smo glasali ako se vox populi nece uvazavati? Musterije na kafanu su glasale kako zele da im se kafana zove.

Klevetanje rulzzJesi li samo u prolazu ili ćeš nam se pridružiti u klevetanju
Pozdrav
lawKlevetanje rulzz
“zbogom" x Nma samo klevecite to je super za unistenje
zbogom

Ma ćuti dobro je što nam javlja da nas napušta“zbogom" x N![]()
А каква би то требала да буде "светска теократска влада", како ће се бирати премијер? Гдје ће јој бити сједиште?zato sto nije pobedio onaj za koga sam ja glasao, a kriv je onaj sto je sporo brojao glasove, a zaboravio da zatvori izbore na vreme, pa se glasanje kompromitovalo, pa smo ga proglasili nevazecim... a sve to kako bi inkriminisali demokratske izbore, te zavelidiktaturuteokratiju
ZASTO
Primjeri teokracije u današnjem svijetu su prilično rijetki i uglavnom se svode na Vatikan i Iran.
Vatikan je korumpiran do srzi, vec svi znaju da je antihrist, pa ostaje iran, a njemu zaprziti corbu je najavljeno vec. To su jedine dve prepreke pre uvodjenja svetske teokratske vlade... mislis da se salim, jel ovde se svi sale, hehehe, ali razmisli jos jednom, eliminisemo jednu po jednu prepreku
eto ti sad ..smejem se i namigujemtacno na tu ironiju sam mislio, ali neka vide ateisti kakvi ste vi vernici, pravite sprdacinu sa vasom nazovi verom, ti namigujes, ovaj kolega se smeje, a knjiga kaze ima da budu jos pobijeni - crni humor
znaci nisam vernica 
E ne, nisi razumela. Da postavim redom:eto ti sad ..smejem se i namigujemznaci nisam vernica
![]()
Bole ignoriše svoju kafanu?
Срам да те будеeto ti sad ..smejem se i namigujemznaci nisam vernica
![]()
Хулитељ на квадрат!A ja hulim na jehovu i sotonu
Ма ја мислим да је код њега превладао сентимент, да је слаб на даме у невољи, па је као прави витез узео даму-Арианну у заштиту од руље клеветника.E ne, nisi razumela. Da postavim redom:
@De_Sisti pali vatru , ti namigujes ekranu, ja se smejem ekranu a nismo vernici zato sto citamo Otkrivenje koje neki tamo Pravoslavni prihvataju a mnogi jeretici odbacuju..... valjda tako bese. Opet sam zbunjen....![]()
ni sada nista ne razumem osim da mogu da namigujem i daljeE ne, nisi razumela. Da postavim redom:
@De_Sisti pali vatru , ti namigujes ekranu, ja se smejem ekranu a nismo vernici zato sto citamo Otkrivenje koje neki tamo Pravoslavni prihvataju a mnogi jeretici odbacuju..... valjda tako bese. Opet sam zbunjen....![]()