Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolega, biti operisan od vedrine, radosti i osmeha, nije znak revnosti
i crni humor je humor, ajde nemoj da se pravdas :rotf: ja sam mojoj dr rekao za operaciju, neka sledeci pupupu put, ... samo sam se ubacio jer nije lepo sve na arijanin racun, jer se ona nekako uvek namesti, neiskusna
a za revnost, bas sam skoro naleteo na ''idola od revnosti'', tako da nije zgoreg biti oprezan kada pricamo o revnosti - ti verovatno mislis da pricas o meni, kao ja revnujem sta znam od ''pokrivenja'' da se razotkrije do - da se tema promeni sa ''bice skoro propas''' u ovaj ''konak''

Poslednja izmena:
Zasto smo glasali ako se vox populi nece uvazavati? Musterije na kafanu su glasale kako zele da im se kafana zove.
zato sto nije pobedio onaj za koga sam ja glasao, a kriv je onaj sto je sporo brojao glasove, a zaboravio da zatvori izbore na vreme, pa se glasanje kompromitovalo, pa smo ga proglasili nevazecim... a sve to kako bi inkriminisali demokratske izbore, te zaveli diktaturu teokratiju
ZASTO
Primjeri teokracije u današnjem svijetu su prilično rijetki i uglavnom se svode na Vatikan i Iran.
Vatikan je korumpiran do srzi, vec svi znaju da je antihrist, pa ostaje iran, a njemu zaprziti corbu je najavljeno vec. To su jedine dve prepreke pre uvodjenja svetske teokratske vlade... mislis da se salim, jel ovde se svi sale, hehehe, ali razmisli jos jednom, eliminisemo jednu po jednu prepreku

Poslednja izmena:
Ili ce Bog da vlada, ili nece niko, demokratiju ukidamo, i to je ukidamo jer prvo glasate na demokratskim izborima, a posle pricate kako djavo vlada. E pa necemo tako da se igramo vise. Rusimo komplet stari svetski poredak, i pravimo novi. STari ne vredi krpiti. - stanoviste kabalista, ne moje licno, ja imam svoje ''pokrivenje'', jos malo idem da se umotam i na knjavanjac, a ti vidi, oni samo sto nisu zavladali, mene ne smeju da diraju, a vas ce da pociste sve do jednog u ''posthriscanskoj eri''..

Poslednja izmena:
1572074430954.png
1572074501126.png
'ku, noc DOBRI, ljudi.

zato sto nije pobedio onaj za koga sam ja glasao, a kriv je onaj sto je sporo brojao glasove, a zaboravio da zatvori izbore na vreme, pa se glasanje kompromitovalo, pa smo ga proglasili nevazecim... a sve to kako bi inkriminisali demokratske izbore, te zaveli diktaturu teokratiju
ZASTO
Primjeri teokracije u današnjem svijetu su prilično rijetki i uglavnom se svode na Vatikan i Iran.
Vatikan je korumpiran do srzi, vec svi znaju da je antihrist, pa ostaje iran, a njemu zaprziti corbu je najavljeno vec. To su jedine dve prepreke pre uvodjenja svetske teokratske vlade... mislis da se salim, jel ovde se svi sale, hehehe, ali razmisli jos jednom, eliminisemo jednu po jednu prepreku
А каква би то требала да буде "светска теократска влада", како ће се бирати премијер? Гдје ће јој бити сједиште?

E ne, nisi razumela. Da postavim redom:
@De_Sisti pali vatru , ti namigujes ekranu, ja se smejem ekranu a nismo vernici zato sto citamo Otkrivenje koje neki tamo Pravoslavni prihvataju a mnogi jeretici odbacuju..... valjda tako bese. Opet sam zbunjen.... 😕
Ма ја мислим да је код њега превладао сентимент, да је слаб на даме у невољи, па је као прави витез узео даму-Арианну у заштиту од руље клеветника.😯

E ne, nisi razumela. Da postavim redom:
@De_Sisti pali vatru , ti namigujes ekranu, ja se smejem ekranu a nismo vernici zato sto citamo Otkrivenje koje neki tamo Pravoslavni prihvataju a mnogi jeretici odbacuju..... valjda tako bese. Opet sam zbunjen.... 😕
ni sada nista ne razumem osim da mogu da namigujem i dalje :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back