- Poruka
- 77.687
Vi o meni govorite?
Nova sam na forumu, i sigurno sam greškom kliknula na praćenje pomenute Ariane kojoj ni ime nisam znala.
P.S. Greškom. Isključila sam.
što, pa dosta sličnih stavova imateDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi o meni govorite?
Nova sam na forumu, i sigurno sam greškom kliknula na praćenje pomenute Ariane kojoj ni ime nisam znala.
P.S. Greškom. Isključila sam.
što, pa dosta sličnih stavova imateU pravu si, dzaba da te pitamЗар би вјеровао једном клеветнику?![]()

Samo se ti smej. Cu te pitam kad pocnes da guras dvoja kolica.Ko je Ariana?

Koslav je ipak od onih finih klevetnikaU pravu si, dzaba da te pitam![]()
Zar i ti sine brute
E...... pa ovde i ja mogu da vam se pridruzimZar i ti sine brute
Pa bolje tako. Sto je vise finih to ja mogu slobodnije da kszem sta mislim.Koslav je ipak od onih finih klevetnika
Можда будем им'о среће па идемо сви заједно са једним колицимаSamo se ti smej. Cu te pitam kad pocnes da guras dvoja kolica.
.A ti zbog poradi sebeE...... pa ovde i ja mogu da vam se pridruzim![]()
Ma samo opletiPa bolje tako. Sto je vise finih to ja mogu slobodnije da kszem sta mislim.
Није поштено, сад ми Арианна неће одговорити на ово питање, јер га неће видјети, пошто она као фина дјевојка не залази у овакве бирцузе у ово доба.Знамо, знамо а то су наравно ЈС.
А шта мислиш, да ли се ми спасавамо Божијом милошћу или нашим трудом, па из тог слиједи, можемо ли се ми држати Божијих закона , без Божије милости?
Одговори ми на ово , сад ти.

Није поштено, сад ми Арианна неће одговорити на ово питање, јер га неће видјети, пошто она као фина дјевојка не залази у овакве бирцузе у ово доба.![]()
I sa vecim kolicima.Ma tu je Mariza, ona ce ti odgovoriti, ona ti je hrabri istrazivac zeljan istine.
Ma da nam nije Saleta:Zao mi je sad sto sam se izleteo za Marizu, trebali ste me upozoriti ako ste skontali pre mene. Da ne kvarim zabavu. Mogli smo se kladiti kako ce da izgleda zavrsni cin.
Ма нема везе ионако то траје већ данима, видјећемо којем ће се привољети царствуZao mi je sad sto sam se izleteo za Marizu, trebali ste me upozoriti ako ste skontali pre mene. Da ne kvarim zabavu. Mogli smo se kladiti kako ce da izgleda zavrsni cin.