Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto ti sad ..smejem se i namigujem :rotf: znaci nisam vernica :(
ne, nisi u toku, a moras da se vratis 10-ak stranica unazad, gde oni mene zafrkavaju na kontu knjige otkrivenja
Kod Otkrivenjskog pecalbara.
RAZOTKRIVENJE :)
sad, ako nisi verinica, da razumem, ali da kazes da si vernica kao oni i ariana, a da se smejes na otkrivenje, armagedon [ranije]i sl, to onda znaci da si lazna vernica... ali oni i od toga prave sprdacinu klevetnicku...
ni sada nista ne razumem osim da mogu da namigujem i dalje :zkez:
mozes naravno, samo da budes sigurna kada ismevas, a ne ko oni koji priznaju da nemaju pojma

Šta ti je priroda
FB_IMG_15721691045863906.jpg

ne, nisi u toku, a moras da se vratis 10-ak stranica unazad, gde oni mene zafrkavaju na kontu knjige otkrivenja
sad, ako nisi verinica, da razumem, ali da kazes da si vernica kao oni i ariana, a da se smejes na otkrivenje, armagedon [ranije]i sl, to onda znaci da si lazna vernica... ali oni i od toga prave sprdacinu klevetnicku...

mozes naravno, samo da budes sigurna kada ismevas, a ne ko oni koji priznaju da nemaju pojma
Ne vracam se u nazad..samo napred kroz zivot :)

Бојим се да те нисам баш најбоље схватио, да ли је ово била иронија или ти тежиш ка овом циљу?
ma ja sam nebitan, naravno da ja nisam kabalista, to je kako ja njih shvatam, i kazem da ne vidim ko im stoji na putu... juce citam i huljari se poziva na bibliju da napadne trampa... imali smo temu kako je judeohriscastvo medjuzavisno, kako je isprepletano, ... pa i u hriscantvu kazu mnogi da jesu, ali nisu...a ja sam jasno zauzeo stanoviste i uopste ne marim sto nekima smeta, pa im pada na pamet da me cak ubace u isti kos sa kabalistima

E ne, nisi razumela. Da postavim redom:
@De_Sisti pali vatru , ti namigujes ekranu, ja se smejem ekranu a nismo vernici zato sto citamo Otkrivenje koje neki tamo Pravoslavni prihvataju a mnogi jeretici odbacuju..... valjda tako bese. Opet sam zbunjen.... 😕
nece da bude, ''zbunjeni'', nego varas, zakidas, razblazujes, ko zna sta radis sve ispod sanka

samo pravoslavni ne citaju na liturgiji, a najvise se jeretici hvale da razumeju otkrivenje, svako ga razume razlicito
e, onda mi poturite andreja kesarijskog, pa kada opletem po njemu kaze de-sisti da on cak nije ni obavezan

znaci, daj metaksu, i naplati odma', a nemoj da zakidas i podvaljujes, jer nisu svi konobari kao ti, ima i postenih
drzi baksis, sta si se oduzo

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back