Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde se Hristos unizio u odnosu na Oca?
moj cilj je da se razvijam..., cilj tipičnog hrišćanina je da spasi dupe i bude među malobrojnima koji su spaseni a ne kažnjeni

zamisli sebe kao Oca koji ima hiljadu dece i tvrdi da ih sve voli a decu ima da bi izabrao jedno koje ga slavi i bespogovorno sluša da živi a ostale da zatvori u podrum za vek vekova..Kakav je to Otac? Prodali su ti zlog oca pod plaštom Oca, boga pod plaštom Boga..I nije ti Isus prodao tu priču nego Pavle i kompanija koja je ustvrdila da je Jahve Otac o kome je reč i spojila dve religije u jednu....
Jovan 14 :28

28 Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘ Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca, jer Otac je veći od mene.+
29 To vam govori

nema gde s eIsus unizio Isus je uvek bio svestan da je Otac Jehova veci od njega...
I sve zasluge je Bogu pripisivao.

Isus je prenosio Bozju rec.
Jovan 8: 38 Ja govorim ono što sam video dok sam bio kod svog Oca,+

Jovan 5:19

19 Isus im je na to rekao: „Istinu vam kažem, Sin ne može ništa da učini sam od sebe, nego samo ono što vidi da Otac čini.+ Jer šta god Otac čini, to i Sin čini na isti način.

Dela apostolska 13:46
46 Tada su im Pavle i Varnava odvažno rekli: „Najpre je trebalo da vi čujete Božju reč.+ Ali pošto je vi odbacujete i tako pokazujete da niste dostojni večnog života, mi sada odlazimo ljudima iz drugih naroda.+

Poslednja izmena:
Jovan 14 :28

28 Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘ Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca, jer Otac je veći od mene.+
29 To vam govori

nema gde s eIsus unizio Isus je uvek bio svestan da je Otac Jehova veci od njega...
I sve zasluge je Bogu pripisivao.

Isus je prenosio Bozju rec.
Jovan 8: 38 Ja govorim ono što sam video dok sam bio kod svog Oca,+

Jovan 5:19

19 Isus im je na to rekao: „Istinu vam kažem, Sin ne može ništa da učini sam od sebe, nego samo ono što vidi da Otac čini.+ Jer šta god Otac čini, to i Sin čini na isti način.

Dela apostolska 13:46
46 Tada su im Pavle i Varnava odvažno rekli: „Najpre je trebalo da vi čujete Božju reč.+ Ali pošto je vi odbacujete i tako pokazujete da niste dostojni večnog života, mi sada odlazimo ljudima iz drugih naroda.+
da bi našla Boga možda bi pametnije bilo da tražiš u srcu a ne u unu i u tuđim rečima....ali možda ti i ne tražiš Boga nego večni život..naći ćeš ga nema sumnje kao i svi ljudi...

ne znam..čitajući te imam utisak da si našla ideologiju koja govori nešto o Bogu...a da li si našla Boga to tvoja duša najbolje zna....ne tvoj um, nego tvoja duša...
zar je bitan tvoj utisak

ja znam da jesam nasla Boga
Ko ne zna Bozju rec i nije nasao Boga
jer je cilj prijateljstvo sa Bogom
koje odavno posedujem

a nemozes biti prijatelj nekoga ako ga ne poznajes i ako on tebe ne poznaje i ako ne komunicirate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back