- Poruka
- 78.193
nije ovo je 5cm debljineSad o njoj pričam!
Meni je udobna
Al ja imam dušek, ne prostirku
Ili je to isto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije ovo je 5cm debljineSad o njoj pričam!
Meni je udobna
Al ja imam dušek, ne prostirku
Ili je to isto?
Mislim da se to više odnosi na mentalni a ne fizički osećajma mene više interesuje kako je to na oblaku
otkud nama taj izraz
A moj je onda pravi dušeknije ovo je 5cm debljine
pre 6 god sam kupio taj dušek od memorijske pene (nije dormeo) i nije se nešto pokazao, a čujem da valjda dušek da se menja na deset godinaA moj je onda pravi dušek
Ja sam čula da federi u dušeku nikako nisu zdravipre 6 god sam kupio taj dušek od memorijske pene (nije dormeo) i nije se nešto pokazao, a čujem da valjda dušek da se menja na deset godina
ove što ja imam nemaju federe.Ja sam čula da federi u dušeku nikako nisu zdravi
Prvenstveno zbog nekog zračenja, ne sećam se tačno kakvog

Jovan 14 :28gde se Hristos unizio u odnosu na Oca?
moj cilj je da se razvijam..., cilj tipičnog hrišćanina je da spasi dupe i bude među malobrojnima koji su spaseni a ne kažnjeni
zamisli sebe kao Oca koji ima hiljadu dece i tvrdi da ih sve voli a decu ima da bi izabrao jedno koje ga slavi i bespogovorno sluša da živi a ostale da zatvori u podrum za vek vekova..Kakav je to Otac? Prodali su ti zlog oca pod plaštom Oca, boga pod plaštom Boga..I nije ti Isus prodao tu priču nego Pavle i kompanija koja je ustvrdila da je Jahve Otac o kome je reč i spojila dve religije u jednu....
pozdravSamo da vas pozdravim dobri ljudi![]()
Dođi, grlim najjako![]()
![]()

Gadno je, bio moj muž sad napolju, ja se krijem ispod klimeJe l' guraš sa ovim manjkom vazduha ? Teže mi pada nedostatak vazduha nego visoke tem.
da bi našla Boga možda bi pametnije bilo da tražiš u srcu a ne u unu i u tuđim rečima....ali možda ti i ne tražiš Boga nego večni život..naći ćeš ga nema sumnje kao i svi ljudi...Jovan 14 :28
28 Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘ Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca, jer Otac je veći od mene.+
29 To vam govori
nema gde s eIsus unizio Isus je uvek bio svestan da je Otac Jehova veci od njega...
I sve zasluge je Bogu pripisivao.
Isus je prenosio Bozju rec.
Jovan 8: 38 Ja govorim ono što sam video dok sam bio kod svog Oca,+
Jovan 5:19
19 Isus im je na to rekao: „Istinu vam kažem, Sin ne može ništa da učini sam od sebe, nego samo ono što vidi da Otac čini.+ Jer šta god Otac čini, to i Sin čini na isti način.
Dela apostolska 13:46
46 Tada su im Pavle i Varnava odvažno rekli: „Najpre je trebalo da vi čujete Božju reč.+ Ali pošto je vi odbacujete i tako pokazujete da niste dostojni večnog života, mi sada odlazimo ljudima iz drugih naroda.+
Nemam sta da ga trazim nasla sam ga pre sto godda bi našla Boga možda bi pametnije bilo da tražiš u srcu a ne u unu i u tuđim rečima....ali možda ti i ne tražiš Boga nego večni život..naći ćeš ga nema sumnje kao i svi ljudi...

ne znam..čitajući te imam utisak da si našla ideologiju koja govori nešto o Bogu...a da li si našla Boga to tvoja duša najbolje zna....ne tvoj um, nego tvoja duša...Nemam sta da ga trazim nasla sam ga pre sto god
i sada pomazem drugima u tome
Ko zeli istinu ko ne.... zna se
zar je bitan tvoj utisakne znam..čitajući te imam utisak da si našla ideologiju koja govori nešto o Bogu...a da li si našla Boga to tvoja duša najbolje zna....ne tvoj um, nego tvoja duša...
možda Bog nije to što ti misliš da jeste... meni deluje kao da si se zatvorila u kavez svoje religije..ali ko sam ja da znam takve stvari...zar je bitan tvoj utisak
ja znam da jesam nasla Boga
Ko ne zna Bozju rec i nije nasao Boga
ne brini ti za menemožda Bog nije to što ti misliš da jeste... meni deluje kao da si se zatvorila u kavez svoje religije..ali ko sam ja da znam takve stvari...
kako je izgledalo za tebe to naći Boga? Šta si osećala? Da li ti se obratio?ne brini ti za mene
hajde malo o sebi brini
jesi li ti nasao Boga
ja sam ga nasla odavno i dobro mi je
a religija je samo put do Boga
to je posebno iskustvokako je izgledalo za tebe to naći Boga? Šta si osećala? Da li ti se obratio?
zar ne misliš da je Bog prijatelj svim ljudima i da poznaje svakog čoveka mnogo bolje nego što taj čovek poznaje sebe?zar je bitan tvoj utisak
ja znam da jesam nasla Boga
Ko ne zna Bozju rec i nije nasao Boga
jer je cilj prijateljstvo sa Bogom
koje odavno posedujem
a nemozes biti prijatelj nekoga ako ga ne poznajes i ako on tebe ne poznaje i ako ne komunicirate