Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni JHVH diktira :aha:
On je na nebu, a vama diktira onaj koji pade vama u pero da objavi bas preko JS da je bas 1914 pao - to je jasno svima d se vi hvalite da samo vama diktira, da ste samo vi jehovini svedoci, ali samo vi svedocite da je satana pao 1914 direktno upavsi u vasu :bljak: skriptu. Kako niko drugi ne zna da je satana pao za koga vi svedocite da je pao 1914 - kako niko drugi to ne zna? SAMO VAMA DIKTIRA TAJ STO JE PAO I TO VAM JE GLAVNA OBJAVA, vama skakavcima. Sto veca tiranija to ste vi vise u pravu i zato je zagovarate. Hrk, pljuc, ali ima ko ne da taj vas skaviciji armagedon, evo ja se lacam papuce opet, o lazno otkrivenje mi se ne isplati ni ruke da prljam, samo zgazim ko ga god promovise, kao kesarijskog sto sam ugazio.

Poslednja izmena:
pa, moramo da priznamo, takva nam je kultura postala, na smrt gledamo kao na zaraznu bolest,neko nas je takvim hteo da nam proda vakcine i sta sve ne, zastitu od smrti kojom nas plase izmisljajuci razne bolesti kako bi imali sto vise posla... uradis to i to, i onda ne umires kao oni tamo... nisu to samo vakcine, ja npr pijem vitamine, neko vezba, neko ... sve to da bi se smrt dogadjala nekom drugom... u stvari samo jednom se dogodila... u stvari ja pijem vitamine jer su dobri, ali mi retko ko veruje, pa se mislim da me trpaju u isti kos sa vama ostalima

Poslednja izmena:
pa, moramo da priznamo, takva nam je kultura postala, na smrt gledamo kao na zaraznu bolest,neko nas je takvim hteo da nam proda vakcine i sta sve ne, zastitu od smrti kojom nas plase izmisljajuci razne bolesti kako bi imali sto vise posla... uradis to i to, i onda ne umires kao oni tamo... nisu to samo vakcine, ja npr pijem vitamine, neko vezba, neko ... sve to da bi se smrt dogadjala nekom drugom... u stvari samo jednom se dogodila... u stvari ja pijem vitamine jer su dobri, ali mi retko ko veruje, pa se mislim da me trpaju u isti kos sa vama ostalima
Nazire se svremena na vreme i neka vrsta genijalnosti u ovim tvojim recima. Samo treba covek da se udubi.
Jbga trgovina smrcu je bas unosan biznis.

To nije smesno i hula je na Boga.
I pravoslavci znaju Bozje ime ali su ga izbacili iz upotrebe
Bilo kog Svestenika koga sam pitala zna.
Pa na crkvama vasim pise Jehova JHVH
U Bibliji 7000 puta ima tetragramaton JHVH
"boga" kojeg vi nazivate "Jehova" ne poznaje niti je ikada poznavala nijedna grupa koja je sebe nazivala hrišćanskom.
Čak ni nesrećni Arijanci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back