south railroad
Domaćin
- Poruka
- 4.418
Aj castim jos jednu.Sto samo jednu![]()
Ako bude poslednja sansa, potrudi se da sto brze ispises 250 str, pa da menjamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj castim jos jednu.Sto samo jednu![]()
cak sam nasao i south gde kaze da ti mislis da reklamiras js, sam se cudim, jel placaju js reklamu, a ovamo ti kazes tiranija....ccc, da nisi ti taj tiranin sto besplatno reklamira js? zato kazem da pises po diktatu, ali ja i za sebe kazem da pisem po diktatu, samo hocu da se vidi ko po cijem diktatu pise
meni JHVH diktiracak sam nasao i south gde kaze da ti mislis da reklamiras js, sam se cudim, jel placaju js reklamu, a ovamo ti kazes tiranija....ccc, da nisi ti taj tiranin sto besplatno reklamira js? zato kazem da pises po diktatu, ali ja i za sebe kazem da pisem po diktatu, samo hocu da se vidi ko po cijem diktatu pise
On je na nebu, a vama diktira onaj koji pade vama u pero da objavi bas preko JS da je bas 1914 pao - to je jasno svima d se vi hvalite da samo vama diktira, da ste samo vi jehovini svedoci, ali samo vi svedocite da je satana pao 1914 direktno upavsi u vasumeni JHVH diktira![]()
To je Jehova, a ne Bog. Jehova je sujetno božanstvo nižeg reda.Bog je medju nama, zar ne osecas njegovo prisustvo. Trenutno se malo smorio pa samo kaci ovo:![]()
pa, moramo da priznamo, takva nam je kultura postala, na smrt gledamo kao na zaraznu bolest,neko nas je takvim hteo da nam proda vakcine i sta sve ne, zastitu od smrti kojom nas plase izmisljajuci razne bolesti kako bi imali sto vise posla... uradis to i to, i onda ne umires kao oni tamo... nisu to samo vakcine, ja npr pijem vitamine, neko vezba, neko ... sve to da bi se smrt dogadjala nekom drugom... u stvari samo jednom se dogodila... u stvari ja pijem vitamine jer su dobri, ali mi retko ko veruje, pa se mislim da me trpaju u isti kos sa vama ostalimaSto sam nasao zanimljiv clanak
https://www.theguardian.com/science...th-how-our-brains-shield-us-from-mortal-truth
Nazire se svremena na vreme i neka vrsta genijalnosti u ovim tvojim recima. Samo treba covek da se udubi.pa, moramo da priznamo, takva nam je kultura postala, na smrt gledamo kao na zaraznu bolest,neko nas je takvim hteo da nam proda vakcine i sta sve ne, zastitu od smrti kojom nas plase izmisljajuci razne bolesti kako bi imali sto vise posla... uradis to i to, i onda ne umires kao oni tamo... nisu to samo vakcine, ja npr pijem vitamine, neko vezba, neko ... sve to da bi se smrt dogadjala nekom drugom... u stvari samo jednom se dogodila... u stvari ja pijem vitamine jer su dobri, ali mi retko ko veruje, pa se mislim da me trpaju u isti kos sa vama ostalima
Jehova je božanstvo društva Kule StražareTo je Jehova, a ne Bog. Jehova je sujetno božanstvo nižeg reda.
To nije smesno i hula je na Boga.Jehova je božanstvo društva Kule Stražare
"boga" kojeg vi nazivate "Jehova" ne poznaje niti je ikada poznavala nijedna grupa koja je sebe nazivala hrišćanskom.To nije smesno i hula je na Boga.
I pravoslavci znaju Bozje ime ali su ga izbacili iz upotrebe
Bilo kog Svestenika koga sam pitala zna.
Pa na crkvama vasim pise Jehova JHVH
U Bibliji 7000 puta ima tetragramaton JHVH
Informisi se malo"boga" kojeg vi nazivate "Jehova" ne poznaje niti je ikada poznavala nijedna grupa koja je sebe nazivala hrišćanskom.
Čak ni nesrećni Arijanci
Hula...hop?To nije smesno i hula je na Boga.
I pravoslavci znaju Bozje ime ali su ga izbacili iz upotrebe
Bilo kog Svestenika koga sam pitala zna.
Pa na crkvama vasim pise Jehova JHVH
U Bibliji 7000 puta ima tetragramaton JHVH
Na kojoj SPC piše jehova?Informisi se malo
Imas moju temu o Bozjem imenu sa svim dokazima
na puno crkvava sveta pise Jehova
Tebi nije dovolno sto U Bibliji pise JHVH?Na kojoj SPC piše jehova?
Spomenula si crkve a ja te pitamTebi nije dovolno sto U Bibliji pise JHVH?
Ima vidjala sam na crkvamaSpomenula si crkve a ja te pitam
Gde, koje crkve, ja ne znam ali hoću da vidimIma vidjala sam na crkvama
Dejsi bre Kovač.De ste religiozni?![]()
Na primer?Ima vidjala sam na crkvama