КОНАЧНО ИСТИНА: Нема више дилеме, Слободан Милошевић није умро, са сигурношћу је потврђено да је УБИЈЕН!

Poruka
20.104

Више нема дилеме – Хашки трибунал је заташкао истину о Милошевићевој смрти, док се из изјава холандског токсиколога Доналда Угеса може закључити да су Милошевића готово сигурно убили у ћелији Шевенингена
....

Slobodan Milosevic, hag -.jpg

Ипак, остаје питање откуд трагови овог лека у његовој крви?

На питање да ли је Милошевић могао самоиницијативно да узме овај лек, Угес категорично тврди:

То је немогуће. Начин примене тог лека знају само изузетно стручне особе, лекари или фармацеути, а Милошевић није био ни једно ни друго, а и био је затвореник под посебним режимом, дакле није могао да дође до било каквог лека без контроле – објаснио је холандски токсиколог.

Чекам суђење за његове УБИЦЕ и ПОМАГАЧЕ из Србије,....а има их пооодоста! Нека се спреме. Верујем да мирно одавно не спавају. :aha:

Advokati mu švercovali viski tamo u Hagu voleo je da popije više nego leba da jede,totalno je nebitno da li su ga ubili ili se kreten predozirao nekako sa alkoholom i tim lekovima kojim su ga kljukali radi se o najgorem vladaru Srbije ikada,i to ubedljivo.

СТИДИТЕ се ПРОДАНИ срби!!!!!!!!!!!!!!!! (намерно пишем малим словом"с")

sloba_u_sudnici-10.jpg

Издали сте и ПРОДАЛИ председника за ШТА??????????????....
За ОВО ШТО САДА ИМАТЕ:?:

Nisi odavno o Slobi.

Па нисам одавно ни о вакцинама,...а МОЖДА бих требала,...али нека, има вас који рекламирате нешто што никада није смело да се рекламира:!:

ПРАВИ ПУТ – НАРОДНО ЈЕДИНСТВО
• „Над Србијом је опасност ропства и понижења, беде и сиромаштва, која сваким даном постаје све већа.“

• „За сваког грађанина који жели добро својој породици и својој земљи нема пречег циља од слободе. Тај циљ је остварив и реалан само ако се постигне народно јединство о потреби хитног демонтирања марионетске власти која води земљу путем интереса страних сила. Низ година на функцији председника Републике залагао сам се за политику народног јединства. Остварења те политике у свим тим годинама служе на част партијама и појединцима који су у њој учествовали и сачували земљу од ропства и понижења. Данас је народно јединство, због опасности које су се надвиле над Србијом, утолико прече и потребније.“

• „И борба коју сад водим тиче се суштинских интереса наше земље. Али и универзалних вредности слободе и равноправности народа и људи. У тој борби ја сам само један од многих који се широм света супротстављају ропству и новом колонијализму.“

• „Уместо да стање у земљи и претешки услови живота огромне већине грађана буду разлог за велику мобилизацију и стварање снажног и јединственог фронта борбе за слободу и излазак из сиромаштва, ропства и понижења, садашње руководство СПС-а је посвећено искључиво својим личним интересима.“

(Слобина порука из Хага)

Nisi odavno o Slobi.
Нека је и треба! Све док и последњој протуви у Србији не уђе из дупета у главу
да је био последњи председник СУВЕРЕНЕ Србије.

Нека је и треба! Све док и последњој протуви у Србији не уђе из дупета у главу
да је био последњи председник СУВЕРЕНЕ Србије.
Otišo je jer je izgubio rat. Njegovi ga prodali. Isti oni koji su ponovo na vlasti...

Ti nisi živela pod Miloševićem pa idealizuješ. Za moju generaciju koja je provela najbolje godine pod njim to je 10 izgubljenih najboljih godina...

Јеси ти Blues Brothers па уместо њега одговараш:eek:

sloba_u_sudnici-10.jpg

Sloba je bio najveći izdajnik! Šteta je samo što mu nije suđeno u Srbiji.

Advokati mu švercovali viski tamo u Hagu voleo je da popije više nego leba da jede,totalno je nebitno da li su ga ubili ili se kreten predozirao nekako sa alkoholom i tim lekovima kojim su ga kljukali radi se o najgorem vladaru Srbije ikada,i to ubedljivo.
Ma da, ulazili bez kontrole, unosio ko je šta hteo.
Jednom mu uneli petarde u tortu da slavi za Novu Godinu

Najgori je došao posle njega al na našu sreću nije dugo klatio jaja iako je napravio generacijsku štetu. To ni Švabo nije uspeo da nas nagrdi u oba rata toliko.

najveća podvala nakon okrugle Zemlje

U cilju razbijanja te epohalne prevare naručio sam ravnozemljaški globus preko Иbeja.

flat-earth-globe.jpg

Već sam mu odredio mesto na polici između Oskara i Svetog Grala.

Poslednja izmena:

sloba_u_sudnici-10.jpg

i zato treba da cenimo naseg presednika jer bez njega ne bismo imali ovo sto danas imamo.
Slava mu.

Back