Kako je lepo, nema nijednog Muhameda!

51QayVa-egL._AC_SL1000_.jpg

Nemam vremena procitaj poruku iznad, teritorije severno od Szenttamasa, danasnji Srbobran ni po kom zakonu nisu mogle biti odvojene od maticne drzave cak ni posle izmisljenog termina "juzni sloveni katolicke veroispovesti"
Ako mislis da bi iznurena vojska koju nije mogla stici francuska konjica uspela u ono vreme forsirati Savu i Dunav ne znam sta da ti kazem.
29% stanovnostva ne cini vecinu i ne moze izglasati englesku podvalu na nekoj skupstini.
Dobili ste batine i zgubili teritoriju koja ni bila vaša. Prestani da kmečiš i prznaj zakon jačega

Cija je bila teritorija?
Ko je dobio batine i od koga?
Ko je jaci?
Pričaš o Vovodini mađar. Naleteli ste na Cer i Kolubaru i dobili batine. Nakon toga ste zvali nemce u pomoć, a pridružili se i Bugari i Albanci u ispomoć. Nakon golgote naše vojske ste pukli u Solunu i širom balkana dalje.
dobili ste batine od malobrojnije vojske i poklonite se pred tome.Moji pradedovi su učestvovali šamaranju vas. Pokloni se pred time i na palamudi

Pričaš o Vovodini mađar. Naleteli ste na Cer i Kolubaru i dobili batine. Nakon toga ste zvali nemce u pomoć, a pridružili se i Bugari i Albanci u ispomoć. Nakon golgote naše vojske ste pukli u Solunu i širom balkana dalje.
dobili ste batine od malobrojnije vojske i poklonite se pred tome.Moji pradedovi su učestvovali šamaranju vas. Pokloni se pred time i na palamudi
Hvalio si se da poznajes istoriju, napad je bio planiran sa tri armije 2-ga elitna je povucena u Galiciju, napad je izvrsen sa slabijim 4-tom i 6-tom koje su sacinjvali pripadnici sa Balkana, da te predupredim u kmecanju kako se izjasnjavas zbog pokolja u Macvi itd. na koji su se AU oficiri zgrazavali u nemogucnosti shvatanja kako to moze jedan narod koji govori istim jezikom uciniti.
Da je usledio planirani napad doslo bi do momentalnog sloma srpske vojske sto bi bilo pozitivno po nekim predvidanjima sad bi srbski korpus sacinjavao 50 miliona, ali kazu da je 30 realno.
Mani se indoktrinacije opsednutost Bugarima i ostalima pricamo o okoncanju rata i izdaji koja je omogucila izmedu ostalog zauzimanje tude teritorije, potrudi se procitaj moje postove na ovoj temi ne zelim da se ponavljam.

Da ti deda nije bio licno Kursula, ili onaj narednik, mozda Mija Aleksic, filmovi uz spomenutu indoktrinaciju negativno uticu na percepciju kazu da su sa tom namerom i snimani.

Nisi odgovorio na pitanje cija je bila teritorija?

Dobili ste batine i zgubili teritoriju koja ni bila vaša. Prestani da kmečiš i prznaj zakon jačega
Nismo dovoljno upoznati . Narocito im je stetu napravila socijalisticka revolucija , kom,internacionala posle koju su ih rasturili Britanci i Ameri , maltene Rumuni da su hteli usli bi u Budimpestu.Jugoslavija je slusala Ameriku i Englesku i bila protiv Madjara,rumunska princeza postaje srpska kraljica Marija.
Benedikt je pomenuuo Belu Lindera,madjarskog ministra koji je tajanstvena licnost,potpisao mirovni sporazum i preselio se u Beograd? Da li bio razuman covek,sprecio jos gori razvoj ili neciji poslusnik.? Mozemo samo da nagadjamo.

Ono što su oni radili u 2 svetskom ratu je strašan zločin. To poricati ili braniti bi bilo suludo. Ali dovoditi to u isti nivo sa ovom izjavom...

Taj mađarski idiot ima pravo da uređuje svoju zemlju kako god želi. I da u jednoj čisto hrišćanskoj zemlji ne želi muslimane ni migranata. Isto kao što recimo u UAE imaju pravo da ne žele hrišćane.
kolko je to normalno...

Ono što su oni radili u 2 svetskom ratu je strašan zločin. To poricati ili braniti bi bilo suludo. Ali dovoditi to u isti nivo sa ovom izjavom...

Taj mađarski idiot ima pravo da uređuje svoju zemlju kako god želi. I da u jednoj čisto hrišćanskoj zemlji ne želi muslimane ni migranata. Isto kao što recimo u UAE imaju pravo da ne žele hrišćane.
Emirati zele hriscane,ima svih nacija i vera/sem Jevreja/. Ali samo kao radnici,strucnjaci,lekari..Mozes da zivis tamo,kupis kucu ali NEMA SANSE da dobijes drzavljanstvo. Samo muslimani rodjeni tamo imaju sva prava a to je manje od cetvrtine stanovnika. Oni se pitaju za sve. Po meni ok resenje,narocito za bogate zemlje.

Emirati zele hriscane,ima svih nacija i vera/sem Jevreja/. Ali samo kao radnici,strucnjaci,lekari..Mozes da zivis tamo,kupis kucu ali NEMA SANSE da dobijes drzavljanstvo. Samo muslimani rodjeni tamo imaju sva prava a to je manje od cetvrtine stanovnika. Oni se pitaju za sve. Po meni ok resenje,narocito za bogate zemlje.
Tako i treba.

Znaci radna dozvola i oad ne trebas, mars kuci.

Naročito nema šanse da dozvole da izgradiš crkvu je li tako? Ili da se školski program prilagodi hrišćanskoj djeci. Dobro. Štite ljudi sebe. Onda ne treba da bude problem što neko u Evropi primjenjuje ista pravila.

Slazem se, ali zasto inda sire islam van svojih granica, podizu bogomolje i bore se za prava musliman konkretno u Evropi.

Naročito nema šanse da dozvole da izgradiš crkvu je li tako? Ili da se školski program prilagodi hrišćanskoj djeci. Dobro. Štite ljudi sebe. Onda ne treba da bude problem što neko u Evropi primjenjuje ista pravila.
Ti bi odmah da gradis crkvu? Vidi se da si iz Bosne,tamo ne dizu bogomolje iz verskih potreba vec da omedje avliju. Neces verovati IMA PAROHIJA NASA U ABU DABIJU.Crkva je Grcka. Moze sve ako si dobar. Parohija Abu Dabi. Ali drzavljanstvo ne moze.
472931144_122105703698715943_4483648952867823850_n.jpg

Back