gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,On je POLA MINISTARA iz Slobine vlade?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,On je POLA MINISTARA iz Slobine vlade?![]()
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,
Mafija.Pa što ga ubiše?![]()
Mafija.A ove niko ne ubija pa kradu ko blesavi.Na to nemaš šta da kažeš?
![]()
Sećam se više njih ali sam zaboravio koji su tačno bili guverneri a koji ministri...deda Avram,Gazivoda,Bajec...Slabo ti nešto ide, kažeš pola vlade, pa onda jedva nabrojiš jednog![]()
Kakva crna mafija u vreme Slobodana Velikog?
Što se tiče kradje, ako imaš neka saznanja - znam jednog kolegu sa foruma koji sprema razne krivične prijave, rado ću te povezati sa njim![]()
Ma da,ti si ozbiljan.Kakva crna mafija u vreme Slobodana Velikog?
Što se tiče kradje, ako imaš neka saznanja - znam jednog kolegu sa foruma koji sprema razne krivične prijave, rado ću te povezati sa njim![]()
Ma da,ti si ozbiljan.Krivične prijave,a Čume pokupova pola Srbije demokratskim parama.
Pa dobro,razradite vi te prijave uz pitjence i mezence.Ozbiljan sam, preporučujem ti kolegu forumaša koji, uskoro, samo što nije, podnosi krivične prijave protiv b92![]()
Pa dobro,razradite vi te prijave uz pitjence i mezence.![]()
Ne brinem ja za njega.Šverc kombinacije su mu nadohvat ruke,benzin,pića,ovo-ono.A i Egipat u septembru nije tako skup.Ma ja mu samo nabacujem poslove, istrošio se sad u Egiptu![]()
To si ti nešto pomešao, moj kolega ne švercujeNe brinem ja za njega.Šverc kombinacije su mu nadohvat ruke,benzin,pića,ovo-ono.A i Egipat u septembru nije tako skup.![]()
Svakako,ali šta sa rođacima,prijateljima i partijskim kolegama?Gde će onda da ih zaposle?Nisu strašni ni ti krševi od aviona,mnoge low cost kompanije imaju i starije.Važno je da poslovanje bude rentabilno,znači većina zaposlenih mora da se čisti.I da se vratimo na jat - rasprodati avione, vratiti dugova šta može da se vrati, ostalo neka država otplaćuje i da nas bog vidi![]()
Svakako,ali šta sa rođacima,prijateljima i partijskim kolegama?Gde će onda da ih zaposle?Nisu strašni ni ti krševi od aviona,mnoge low cost kompanije imaju i starije.Važno je da poslovanje bude rentabilno,znači većina zaposlenih mora da se čisti.
Aviomehaničari i piloti.Sadašnji direktor je zaboravio da mu trebaju aviomehaničari i eto problema.Trebace i tim kompanijama valjda i radnici i piloti, verovatno im nece trebati bake stjuardeseA ostali - socijalni program, pa polako....
Aviomehaničari i piloti.Sadašnji direktor je zaboravio da mu trebaju aviomehaničari i eto problema.
,a Čume pokupova pola Srbije demokratskim parama.
jat je upropascen odavno i ocigledno mu nema spasa.
kljuc u bravu je najbolje resenje
kljuc u bravu?
a gde ce onda da rade nasi mladi experti i menadzeri , clanovi stranaka DS i G17+?![]()
pa zar se oni nisu uclanili u te stranke da rade, a nista ne rade i primaju plate od po par stotina hiljada dinara?
da znas da cu da te tuzim u krunskoj zbog ovoga![]()