gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,On je POLA MINISTARA iz Slobine vlade?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,On je POLA MINISTARA iz Slobine vlade?
Jeste.
Pola onih koji su bili ekonomisti.Čak bi i Dinkićeva mama bolje uradila posao od sinčića,
Mafija.A ove niko ne ubija pa kradu ko blesavi.Na to nemaš šta da kažeš?Pa što ga ubiše?
Mafija.A ove niko ne ubija pa kradu ko blesavi.Na to nemaš šta da kažeš?
Sećam se više njih ali sam zaboravio koji su tačno bili guverneri a koji ministri...deda Avram,Gazivoda,Bajec...Slabo ti nešto ide, kažeš pola vlade, pa onda jedva nabrojiš jednog
Kakva crna mafija u vreme Slobodana Velikog?
Što se tiče kradje, ako imaš neka saznanja - znam jednog kolegu sa foruma koji sprema razne krivične prijave, rado ću te povezati sa njim
Ma da,ti si ozbiljan.Krivične prijave,a Čume pokupova pola Srbije demokratskim parama.Kakva crna mafija u vreme Slobodana Velikog?
Što se tiče kradje, ako imaš neka saznanja - znam jednog kolegu sa foruma koji sprema razne krivične prijave, rado ću te povezati sa njim
Ma da,ti si ozbiljan.Krivične prijave,a Čume pokupova pola Srbije demokratskim parama.
Pa dobro,razradite vi te prijave uz pitjence i mezence.Ozbiljan sam, preporučujem ti kolegu forumaša koji, uskoro, samo što nije, podnosi krivične prijave protiv b92
Pa dobro,razradite vi te prijave uz pitjence i mezence.
Ne brinem ja za njega.Šverc kombinacije su mu nadohvat ruke,benzin,pića,ovo-ono.A i Egipat u septembru nije tako skup.Ma ja mu samo nabacujem poslove, istrošio se sad u Egiptu
To si ti nešto pomešao, moj kolega ne švercuje Samo legalni poslovi, of šor kompanija i te stvariNe brinem ja za njega.Šverc kombinacije su mu nadohvat ruke,benzin,pića,ovo-ono.A i Egipat u septembru nije tako skup.
Svakako,ali šta sa rođacima,prijateljima i partijskim kolegama?Gde će onda da ih zaposle?Nisu strašni ni ti krševi od aviona,mnoge low cost kompanije imaju i starije.Važno je da poslovanje bude rentabilno,znači većina zaposlenih mora da se čisti.I da se vratimo na jat - rasprodati avione, vratiti dugova šta može da se vrati, ostalo neka država otplaćuje i da nas bog vidi
Svakako,ali šta sa rođacima,prijateljima i partijskim kolegama?Gde će onda da ih zaposle?Nisu strašni ni ti krševi od aviona,mnoge low cost kompanije imaju i starije.Važno je da poslovanje bude rentabilno,znači većina zaposlenih mora da se čisti.
Aviomehaničari i piloti.Sadašnji direktor je zaboravio da mu trebaju aviomehaničari i eto problema.Trebace i tim kompanijama valjda i radnici i piloti, verovatno im nece trebati bake stjuardese A ostali - socijalni program, pa polako....
Aviomehaničari i piloti.Sadašnji direktor je zaboravio da mu trebaju aviomehaničari i eto problema.
,a Čume pokupova pola Srbije demokratskim parama.
jat je upropascen odavno i ocigledno mu nema spasa.
kljuc u bravu je najbolje resenje
kljuc u bravu?
a gde ce onda da rade nasi mladi experti i menadzeri , clanovi stranaka DS i G17+?
pa zar se oni nisu uclanili u te stranke da rade, a nista ne rade i primaju plate od po par stotina hiljada dinara?
da znas da cu da te tuzim u krunskoj zbog ovoga