ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Fishi ce malo sutra! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko provodi vlast u komunizmu?
S v i !
Pa ustav i zakoni, hijrerhija i organizovana vlast moraju postojati da bi se sprovela drustvena moc, ma kao ona bila legitimisana. Recimo, ja im se pisham na sistem i ne ebem ih dva posto, oce li mi suditi, hapsiti, likvidirati metkom u potiljak?
Ali kad se stepen svijesti "podigne" na potrebnu mjeru, vise nece biti zloupotrebe. Hajde neka busmani zloupotrijebe sistem direktne demokratije!
Ako hoces da dostignes ovaj nivo svijesti, samo se prezderavaj! Vidio si i cuo ovdasnje revolucionare da se "ubijaju od zderanja".
Nece, oni imaju svoju hijerarhiju i daleko su od besklasnig ideala. Jedino su komunisti kada jedu neku zivotinju zajedno, dakle smisao komunizma je prezderavanje- dobra ti je poenta 
Nece, oni imaju svoju hijerarhiju i daleko su od besklasnig ideala. Jedino su komunisti kada jedu neku zivotinju zajedno, dakle smisao komunizma je prezderavanje- dobra ti je poenta
![]()

A žene su bile zajedničko dobro! I dobre!!!"Komsija, molim te ostani da radis i drugu smjenu, ja imam potrebu da ti kresnem zenu!" "Nema problema komsija, svima prema potrebama!"

"Komsija, molim te ostani da radis i drugu smjenu, ja imam potrebu da ti kresnem zenu!" "Nema problema komsija, svima prema potrebama!"

Crvena burzoazija....![]()
Mani se Mistićni jer i sam znaš da tu nema misterije...Poštovani, predsedavajući, domaćine i ostali gosti,
Ja sam zamolio privrednika, inž. i trgovca Fishermana da razjasni baš ovde svim posetiocima, teoretičarima, profesorima, filozofima i dr.koji nemaju praktičnog iskustva u privređivanju po državnim uređenjima sve od državnog socijalizma, samoupravnog socijalizma, kapitalizma i sl.pojava društvenih bludničenja kroz našu nesrećnu istoriju, (iskustva u državnom, društvenom i privatnom tzv.vlasništvu)...
Dotični gospodin bi dve stvari mogao prvo da pojasni, što je najiskusniji i najmudriji od svih nas koji se ovde što redovno, što neredovno pojavljujemo, a to su ključne stvari u parazitiranju nad tuđim radom ili aktivnom proizvodnjom:
- tuđ rad, renta, dividenda, itd ...i sistem vrednosti takvog zakonodavstva i nerada
i
- autorski, inovativni, patentirani (proizvodi i usluge) itd,...rad i sistem vrednosti takvog zakonodavstva koji reguliše umni i kreativni rad.
Neću da nabrajam gomilu ovde površnih koji to ne umeju da razdvoje, te se odupiru ideji mogućeg, besklasnom društvu i takvom zakonodavstvu-regulativi ,a koje braneći imperijalizam i globalizam nerada i zauzimanja globalnih pozicija, neće i ne mogu da se upuste u moguća razmišljanja.
Osvoj, zauzmi i podjarmi, u svim društvenim sferama treba eliminisati kroz UN, kroz suštinu (rigorozne takse nerad i rentiranje eliminisati, dok inovativnost stimulisati - kako naterati siledžije i pod kojim uslovima, to je pitanje koje sam dao)
Prošlo je vreme društvenih evolutivnih anarhija, (ko kome stigne krstaču mu digne) , dogovorna ekonomija tek stiže, neće moći postojeći resursi izdržati liberalni kapitalizam. Liberalno u materijalnom mora što pre da crkne, dok liberalizam u dihovnom, demokratija, prava i slobode treba razvijati (u cilju prirodnog i harmonizovanog održanja)
Sad će Fishi da nastupi ...... predajem reč
![]()

Jeste,
ali sirotinja za ove današnje...
![]()