Zovi vidovitog Sabana, pa pozdravi komsiju
Ja imam idiota od komsije, mada mislim da i on to kaze za mene i da i tu ima malo istine. Jbg, ne moze sve da bude idealno, da ne smetam ni malo komsiji, mada on meni smeta vise

, ali sta je tu je.
Izmedju nas nema ograde, nekad je to bila zajednicka parcela, dok ja nisam kupio kucu, ali se zna gde je medja +- neki cm. Ja sam skinuo ogradu ispred kuce, onda se on zali kako mu ulaze kucici u dvoriste. Uzmem da napravim privremenu ogradu izmedju njega i mene, opet mu smeta, on tvrdi da medja nije tu gde jeste, nema kocica koji je postavio geometar, jer je on iscupao, a ja sam ogradu uvukao nekih 20-30cm u svoj plac, posto mi tih 20-30cm nista ne znaci, cisto da ne ke*a da mu ulaze kucici kroz moje dvoriste., inace imam nameru da izvedem geometra pa da se to resi trajno, ali ne u ovom trenutku. Jos tvrdi da je moja kuca u njegovom placu i ako zna da to nije istina, s obzirom da je prvo napravljena moja kuca, pa je onda nekih 20 god kasnije, kupjen njegov plac i napravljena njegova kuca, inace je to pripadalo istom vlasniku.
Posto me je iznervirao, ja resim da ne izvodim geometra, da ne postavljam ogradu .. E, sad bi on da je postavim ogradu.
Cisto teranje inata. Sad cu ja da teram inat, pa cu da izvedem geometra, i onda kad se utvrdi gde je medja, da trazim da izmesti njegove kanalizacione cevi, koje su btw nelegalne, jer su prikljucene na atmosfersku, a ne fekalnu kanalizaciju, jer prolaze kroz moje dvoriste.