komsije

Vec godinu dana moja porodica i ja skrecemo paznju komsijama da nam njihova zivina ulazi u dvoriste i bastu i pravi rusvaj. Oni ostaju i pored svih nasih molbi imuni. Sta vise, cerekaju se u lice. Sta da preduzmemo? To je organska basta od koje zivimo...

Ogradite imanje.

Zovi vidovitog Sabana, pa pozdravi komsiju :)

Ja imam idiota od komsije, mada mislim da i on to kaze za mene i da i tu ima malo istine. Jbg, ne moze sve da bude idealno, da ne smetam ni malo komsiji, mada on meni smeta vise :D, ali sta je tu je.

Izmedju nas nema ograde, nekad je to bila zajednicka parcela, dok ja nisam kupio kucu, ali se zna gde je medja +- neki cm. Ja sam skinuo ogradu ispred kuce, onda se on zali kako mu ulaze kucici u dvoriste. Uzmem da napravim privremenu ogradu izmedju njega i mene, opet mu smeta, on tvrdi da medja nije tu gde jeste, nema kocica koji je postavio geometar, jer je on iscupao, a ja sam ogradu uvukao nekih 20-30cm u svoj plac, posto mi tih 20-30cm nista ne znaci, cisto da ne ke*a da mu ulaze kucici kroz moje dvoriste., inace imam nameru da izvedem geometra pa da se to resi trajno, ali ne u ovom trenutku. Jos tvrdi da je moja kuca u njegovom placu i ako zna da to nije istina, s obzirom da je prvo napravljena moja kuca, pa je onda nekih 20 god kasnije, kupjen njegov plac i napravljena njegova kuca, inace je to pripadalo istom vlasniku.

Posto me je iznervirao, ja resim da ne izvodim geometra, da ne postavljam ogradu .. E, sad bi on da je postavim ogradu.

Cisto teranje inata. Sad cu ja da teram inat, pa cu da izvedem geometra, i onda kad se utvrdi gde je medja, da trazim da izmesti njegove kanalizacione cevi, koje su btw nelegalne, jer su prikljucene na atmosfersku, a ne fekalnu kanalizaciju, jer prolaze kroz moje dvoriste.

Ja pre neko vece stojim na prozoru, a komsija iz druge zgrade (prozori nasuprot) mase i zove da dodjem. Ne znam ni kako se zove covek, kamoli sta drugo. Koji cu mu ja klinac u kuci, to samo on zna.

Ne i na pamet mi ne pada. Ionako me isprepadao pre 2-3 dana. Mozda dan pre toga. Ja se vracala kuci i onako crkla reko da sednem malo pred ulazom, znaci bukvalno snage ni za sta, ni za korak. Vrucina, nigde nikog nema. Samo cujem u trenutku kako se neko dernja -Dobar dan!!! Ebote, srce mi stalo u trenutku. Pa sam ga onako srpski oterala u 3 lepe, bar mi to olaksanje sto mogu da kazem sta hocu.

Vec godinu dana moja porodica i ja skrecemo paznju komsijama da nam njihova zivina ulazi u dvoriste i bastu i pravi rusvaj. Oni ostaju i pored svih nasih molbi imuni. Sta vise, cerekaju se u lice. Sta da preduzmemo? To je organska basta od koje zivimo...

Мој друг је имао сличан проблем, али решење му је било надохват руке. Само је пустио пит була из бокса. Заклала је његовим комшијама једно 3,4 кокошке и од тада добро пазе на своју живину.

misomor i to u svojoj basti pa nek se posluze

I ja imam slične komšije. Imam i keru, ali mala, pet ipo kila, a voli da se igra sa drugim živuljkama, pa sam od starijeg sina "pozajmila" na nekoliko dana njegovog velikog kucu. Prvog dana sam obavestila komšije da ćemo za ručak i mi i oni imati fini pileći paprikaš, trećeg dana sve kako Bog zapovedaz:D

Mi imamo u komšiluku dva restorana brze hrane.

Jedan domaći, drugi je kineski. I čujem jedno veče zvuk kao da ta tuče neko šnicle, malo-malo pa krene uradranje, onaj karakterisičan zvuk kad se lupa meso
Ili im je prozor u kuhinji skoz otvoren ili lupaju u dvorištu (ne mogu da vidim od drveća) :lol:

E, a miomiorisi su posebna priča. Srećom zavisi od toga kako vetar duva....

Back