Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
Danas bas nije moj dan... Evo sad mi je bila jedna komsinka koja me obavestila da je ova druga sto je izdala stan liku ispricala ceo referat o stanarima na spratu, nit mu zna ime ni prezime, ni ko je ni sta je, obavestila ga cak i kad idemo na posao a kad se vracamo, a on se 3 sata vozikao liftom cekajuci njenu cerku da se vrati kuci i tek kad je sreo i usao sa njom u lift, prestao je da se vozika. Kaze zna da radi 3. smenu u PRIVATNOJ posti. I sad treba covek da razmislja da li je to neka budala ili manijak, sta mu se moze desiti u liftu ili kad krene na posao a jos je mrak. O cemu ti ljudi razmisljaju, da mi je znati... Da je znala moj maticni i to bi mu dala verovatno...
Kod mene je preSednik celoj zgradi rekao da su moji na putu i da sam ja sama.
Nema ko me nije sreo i pitao gde su otputovali i na koliko dugo.
A inače u zgradu nam ulaze i narkomani i lopovi, jer izgleda jedino mi na ovom svetu ne treba da imamo kamere.

Uopšte mi nije bilo svejedno, čak su ovi sa kojima sam u zavadi PRATILI kad odlazim a kad dolazim kući.
E onda mi je jedan dan pukao film i SVAŠTA sam rekla preSedniku!

Dogovor u našoj kući je da više ne prijavljujemo ko od nas ide na put, a ko nam dolazi u goste (na duži period).
Samo nek pisnu - sve ću da ih tužim za narušavanje privatnosti!

ps. Tvoja komšinica glumi veLku dobrodošlicu.

Verovatno se on raspitivao kakav je komšiluk, a ona nije trebala da detaljiše...I ja bih se iznervirala!
Poslednja izmena: