komsije

Danas bas nije moj dan... Evo sad mi je bila jedna komsinka koja me obavestila da je ova druga sto je izdala stan liku ispricala ceo referat o stanarima na spratu, nit mu zna ime ni prezime, ni ko je ni sta je, obavestila ga cak i kad idemo na posao a kad se vracamo, a on se 3 sata vozikao liftom cekajuci njenu cerku da se vrati kuci i tek kad je sreo i usao sa njom u lift, prestao je da se vozika. Kaze zna da radi 3. smenu u PRIVATNOJ posti. I sad treba covek da razmislja da li je to neka budala ili manijak, sta mu se moze desiti u liftu ili kad krene na posao a jos je mrak. O cemu ti ljudi razmisljaju, da mi je znati... Da je znala moj maticni i to bi mu dala verovatno...

Kod mene je preSednik celoj zgradi rekao da su moji na putu i da sam ja sama.
Nema ko me nije sreo i pitao gde su otputovali i na koliko dugo.
A inače u zgradu nam ulaze i narkomani i lopovi, jer izgleda jedino mi na ovom svetu ne treba da imamo kamere. :roll:
Uopšte mi nije bilo svejedno, čak su ovi sa kojima sam u zavadi PRATILI kad odlazim a kad dolazim kući.

E onda mi je jedan dan pukao film i SVAŠTA sam rekla preSedniku! :rtfm:
Dogovor u našoj kući je da više ne prijavljujemo ko od nas ide na put, a ko nam dolazi u goste (na duži period).
Samo nek pisnu - sve ću da ih tužim za narušavanje privatnosti! :rtfm:

ps. Tvoja komšinica glumi veLku dobrodošlicu. :roll:
Verovatno se on raspitivao kakav je komšiluk, a ona nije trebala da detaljiše...I ja bih se iznervirala!

Poslednja izmena:
pa sad..ima i eksteremnih slucajeva, nije da nema
preko puta nase terase je tzv terasa uzasa; na koju niko nije izasao vec godinama
da makar rastjera golubove i ocisti njihov izmet
dok su komsije imale macku bilo je podnosljivo
od kad je macka nestala ili odustala...ovo ljeto je toliko grozno bilo
da sam u par navrata prackom rastjerivala golubove
strogo pazeci da ne razbijem staklo
pa sam se raspitala kod komsija i saznala o cemu se radi - u toj sobi
zivi dekica koji je u depresiji od smrti svoje zene
i ne dopusta ostalim clanovima obitelji da u tu sobu udju
eto, u pozadini neceg sto je nama vec prilican problem
jer smrdi sve vise i izgleda jezivo
je jedna skroz tuzna ljudska prica
za koju ne postoji rjesenje jer njegova bol se, izgleda, nece prebolovati
a sta da ti komunalne sluzbe tu pomognu - da mu narede da vise ne bude
izoliran od svijeta : (((

druga stvar je da nismo uvijek isti - nekad smo osjetljiviji i nervozniji
pa nam smeta sto komsija hoda iznad nas ili pusta vodu ili...bilo sta drugo
zato i kazem da je za zivot u zgradi neophodan kompromis

Sad sam sigurna da bih volela da smo komšinice! :heart:
Život u gradovima (pa i na selima) bi bio idealan da svi razmišljaju tako kao ti... :aha:

nema idealnog
to je zapravo poenta, sto se mene tice

Nema, ali ima mnogo onih koji uživaju da drugima treniraju živce i da se bahate, inate - po principu šta im ko može.
Meni je moje zdravlje važno, ali isto tako sam svesna i da je važno i drugom čoveku.
Ali kad neko ne mari za moj mir, ni ja više neću mariti za njihov - jer je to nažalost jedini način da ukažete nekima koliko greše.
Da postoji dobar zakon o javnom redu i miru (koji se poštuje), ugrađena zvučna izolacija još u toku gradnje i više obzira među ljudima - to bi bilo savršeno!
Razmišljala sam čak da tužim i izvođača radova, arhitektu ili ko je već odgovoran što ne postoji zvučna izolacija ali nisam sigurna da bih uspela jer je zgrada rađena 80-tih.
Mada možda bih mogla državu, ona je to sve odobrila, zar ne? ;)
Trebalo bi da se pokrenu peticije za izglasavanje novog zakona o poštovanju kućnog reda i mira - jer očigledno problem nije mali i postoji potreba za tim!
Ako naprednije zemlje na ovom svetu uspevaju da dovedu u red da građani višemilionskih gradova imaju obezbeđen mir u svojim stanovima i kućama koji niko NE SME da im narušava - zbog čega mi to ne možemo da primenimo?
Ne razumem. :dontunderstand:

Nema, ali ima mnogo onih koji uživaju da drugima treniraju živce i da se bahate, inate - po principu šta im ko može.
Meni je moje zdravlje važno, ali isto tako sam svesna i da je važno i drugom čoveku.
Ali kad neko ne mari za moj mir, ni ja više neću mariti za njihov - jer je to nažalost jedini način da ukažete nekima koliko greše.
Da postoji dobar zakon o javnom redu i miru (koji se poštuje), ugrađena zvučna izolacija još u toku gradnje i više obzira među ljudima - to bi bilo savršeno!
Razmišljala sam čak da tužim i izvođača radova, arhitektu ili ko je već odgovoran što ne postoji zvučna izolacija ali nisam sigurna da bih uspela jer je zgrada rađena 80-tih.
Mada možda bih mogla državu, ona je to sve odobrila, zar ne? ;)
Trebalo bi da se pokrenu peticije za izglasavanje novog zakona o poštovanju kućnog reda i mira - jer očigledno problem nije mali i postoji potreba za tim!
Ako naprednije zemlje na ovom svetu uspevaju da dovedu u red da građani višemilionskih gradova imaju obezbeđen mir u svojim stanovima i kućama koji niko NE SME da im narušava - zbog čega mi to ne možemo da primenimo?
Ne razumem. :dontunderstand:

zivis u iluziji

Nema dana kad ovi retardi u mojoj zgradi ne dobiju neku glupavu ideju, samo smisljaju budalastine i nabijaju svima dodatne troskove stanovanja, a realno nema za sta pas da ih ujede. Tacno bih da izbije neki rat i okupacija postao domaci izdajnik samo da se njima setim familije, e toliko mi idu na ganglije.

Vec godinu dana moja porodica i ja skrecemo paznju komsijama da nam njihova zivina ulazi u dvoriste i bastu i pravi rusvaj. Oni ostaju i pored svih nasih molbi imuni. Sta vise, cerekaju se u lice. Sta da preduzmemo? To je organska basta od koje zivimo...

Postovani, imala bih jedno pitanje u vezi komsija. Moja porodica i ja imamo silnih problema sa njihovim kokoskama.

svake noci po jednu i problema nema ;)

0PfK1tb.png

Back