kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
... ćeš da proglasiš autonomiju ili otcepljenje od Srbije, ako se namnože zmije ...![]()

Pa to je danas moooodeeerno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ćeš da proglasiš autonomiju ili otcepljenje od Srbije, ako se namnože zmije ...![]()
Ima vec tema..najbolje biti na dobar dan dobar dan
Sprry nisam znao d aima, da ja nista drugi i ne kazem, ali ona pati od neke paranoje ili kako se to vec zove, ne moze covek da je se otarasi pa to ti je!
Sve komsije se vec zale na nju, sa drugima nemamo problema, smao sa njiom zovu je Vukica i ona kaze d aje ona vukica jer je majka kerova!!!
Evo sada ovde pisem,nisam hteo da otvaram novu temu,nadam se da neko ima resenje.
Iznad mog stana zivi jedan penzionerski par. Inace zgrade su stare oko 25 godina i vec od tada su krenuli da seckaju,tacnije tanki su zidovi. Deda se pre jedno pet meseci razboleo,dobio mozdani udar i ostao nepokretan. Od tada kada se vratio iz bolnice,vec pet meseci NEPREKIDNO zove zenu. I ne zove je civilizovano vec vice kao da vice nekome sa brda na brdo.Nekoliko noci su bile nemoguce za spavanje od njegovog vikanja. On bukvalno 4 sata spava 20 sati vice,doziva zenu.A babi je prekipelo,kad ga dozove ona mu samo dovikne - Jedi go*vna. Baba uvece legne,pod sedativima zaspi opusteno,al on je idalje doziva. Ja stvarno ne znam odakle bolesnom coveku od 77 godina toliko snage. Cuju ga skoro sve komsije,cak i oni u zgradi preko puta...
Sta sad treba uraditi,zvati komunalce u sred noci,policiju?