aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Ja vise nemam problema ,spokojno spavam. Ne, komsija nije umro,i dalje se dere kao nenormalan,nego sam se ja za stalno preselio u kucu ( vise nisam na relaciji stan-kuca),tako da konacno imam mir,komsije su udaljene po desetak metara milina.Zao mi je drugara i samo nekih starih komsija,a ostale ko ****
![]()
Odmoriće ti se duša, samo da ti ne postane dosadno i monotono
, šta ćeš ondak
. Ne, komsija nije umro,i dalje se dere kao nenormalan,nego sam se ja za stalno preselio u kucu ( vise nisam na relaciji stan-kuca),tako da konacno imam mir,komsije su udaljene po desetak metara milina.Zao mi je drugara i samo nekih starih komsija,a ostale ko ****

Gledas svoja posla ko hoce lepo, lepo ko ne pa i ne mora, svako na svoju stranu...Nije greda

neeeema vise normalnih ljudi, neeeema vise normalnih komsija... dakle, sneg i led na krovu,ok... kad su poceli da se plase ledenica, poceli da se penju na krov da skidaju... svako iznad svog stana naravno... mm nije tu, ja ne mogu da se popnem, mi8slim mogu al nemam ja tu snagu da razbijam blokove leda, nego nemam drugu opciju osim da cekam da se otopi samo od sebe, pa da zovem majstora na prolece da mi okreci stan... e sad, sa moje strane krova curi, prolazi i kod mene i kod komsija ispod... komsinica prsla zove predsednika kucnog saveta cija ce klima da strada ako se odval9i ledenica sa moje strane krova... eto ga kod mene sa lopatama i cekicima, sad moze da razbija kad je u piotanju njegova gooza, kaze trebao je mika, mika kaze ja imam malu bebu(koju sam ja cuvala 3 dana) trebao je pera, pera kaze ja sam bolestan primam inekcije trebao je zika, zika kaze trebao je jova, al jova nije tu...
solidarnost na delu