komsije

305139-dynamite.jpg

stan preko puta mene je dugo stajao neuseljen.uvek sam navijala da se useli neko,smatram da je prijatniji osecaj kad niste sami na `spratu`.i doselise se.
jedan cetvrtasti,neotesan mladi par.toliko treskaju ulaznim vratima da je to sacuvaj boze.

Nas komsija ispratio zenu i dete kod roditelja celo leto, i umesto da uziva, smotao predsednika kucnog saveta. Ovaj njemu par kila domaceg kulena i kobase a ovaj njemu, da radi po zgradi sta mu volja, i to bez saglasnosti drugih stanara. U roku od mesec dana dolazio je nekoliko puta da trazi pare, prvo po 5 000 za uredjenje podrumske prostorije, onda po 1000 za reflektor pred zgradom, 2000 za ulazna vrata, onda po 1000 za jedno razbijeno okno na svetlarniku dimenzija 20cm sa 20cm, onda 2000 za ugradnju resetke i ventilatora na poslednjem spratu, i na kraju 5000 po spratu za krecenje, plus neka sita za prekidace, ventile, isl. A kad smo predlagali da napravimo fond za zgradu, i da dajemo mesecno po 100 kinti, nije hteo taj isti komsija... zna on da nece svi davati, pa zasto da se od njegovih para kupuju sijalice i prekidaci onima koji ne placaju... a bez blama trazi par hiljada. :dash:

Kako se slazete sa komsijama? Imate li ikakavih problema sa njima i koje?

Ja imam gomilu sa jednim...
Posto sam glup za to i ne znam da stvim sifru na ruter, komsija pored mene (njegova sestra, a i on po nekad, da Winkleru pisao je i moj kum, ali je pisao sa pravog profila, a nije pravio fake) redovno krade moj net, pravi fake naloge (ovde) uglavnom ima neki pik na mene, jedno vreme je na fejsu bio fake profil sa mojim imenom i u zagradi Novi Prfoil) Posle je ugasila posto sam svima rekao da nisam ja! Kad god izadjem na ulicu, ako je i ona odma nesto zafkrava, kad odem do prodavnice stalno mora da se muva oko mene i gleda sta ja pazarim, jednom sam kupio ono sto treba za picu, i kako idemo istim putem, ceo put je drzala telefon na uvo i kad god je neko prosao rekla je '' Ma pravice picu, bas da vadim kako ce da mu ispadne, a posle cu dobiti proliv'' :eek: WTF? To je smao jedan slucaj od mnogih!
Onda nocu pali usisvac i vice bezi urok, vezi urok :roll:
Juri kerove po ulici nocu kad laju, kad neko prolazi i ide na jezero i zastane da prica, nama svima smeta, ali ona izlazi i pravi hajku. Ima preko 20 kerova i kad god oni loaju i mi ne mozemo da psavamo cuti i bas je briga, ceo komsiluk se vec zali na nju :eek.
Onda kad bilo koji drugi komsijcki ker laje ona se dere da svi cuju ''***** ti mater zacepi se da ti ne zacepim JA'' i onda kad ker nece da prestane da cvili jer je zatovren onda ide kod komsije prekoputa i makar kkoje doba noci bilo i vristi na prozor ''eto vam necete ni vi da spavate ako ja ne mogu'', ali bitno da njenih 20 psa moze da laje kad im se cefne! :dash:
Od oktobra idem na fax i briga me skinucu je sa vrata, ali smara zesce! svima je vec dosadna, imate li neka slicna iskustva?

Sprry nisam znao d aima, da ja nista drugi i ne kazem, ali ona pati od neke paranoje ili kako se to vec zove, ne moze covek da je se otarasi pa to ti je!:(
Sve komsije se vec zale na nju, sa drugima nemamo problema, smao sa njiom zovu je Vukica i ona kaze d aje ona vukica jer je majka kerova :roll: !!!

Ovde sam par godina i nikako ne prihvatam dublju komunikaciju sa komšama: samo dobar dan dobar dan...uglavnom su veseli penzoneri što mi je veoma drago i porodice sa sitnijom decom.

koliko ide debilizam komsija, posuse zemlju izmedju staza i stavise daske da ne gaze po istoj , vezase dzukelu koja je do te zemlje hodila dvoristem slobodno i gle sad se u cudu nasla zbog cvrstoga joj lanca oko malenog vrata

Evo sada ovde pisem,nisam hteo da otvaram novu temu,nadam se da neko ima resenje.
Iznad mog stana zivi jedan penzionerski par. Inace zgrade su stare oko 25 godina i vec od tada su krenuli da seckaju,tacnije tanki su zidovi. Deda se pre jedno pet meseci razboleo,dobio mozdani udar i ostao nepokretan. Od tada kada se vratio iz bolnice,vec pet meseci NEPREKIDNO zove zenu. I ne zove je civilizovano vec vice kao da vice nekome sa brda na brdo.Nekoliko noci su bile nemoguce za spavanje od njegovog vikanja. On bukvalno 4 sata spava 20 sati vice,doziva zenu.A babi je prekipelo,kad ga dozove ona mu samo dovikne - Jedi go*vna. Baba uvece legne,pod sedativima zaspi opusteno,al on je idalje doziva. Ja stvarno ne znam odakle bolesnom coveku od 77 godina toliko snage. Cuju ga skoro sve komsije,cak i oni u zgradi preko puta...
Sta sad treba uraditi,zvati komunalce u sred noci,policiju?

Ovo sam napisao 28. aprila. Sad je 14. oktobar i i dalje je aktuelno...Godisnja doba se menjaju,a matori krele od komsije ostaje isti...

Ja vise nemam problema ,spokojno spavam :). Ne, komsija nije umro,i dalje se dere kao nenormalan,nego sam se ja za stalno preselio u kucu ( vise nisam na relaciji stan-kuca),tako da konacno imam mir,komsije su udaljene po desetak metara milina.Zao mi je drugara i samo nekih starih komsija,a ostale ko **** :lol:

Back