komsije

Ja nemam nekih vecih problema sa komsijama,doduse malo koga i poznajem.Prema meni su svi korektni,ja prema njima takodje tako da sve funkcionise onako kako treba.

Imao sam jedan konflikt sa komsinicama koje su terorisale celu zgradu preglasnom muzikom,ali sam to uspeo da resim,tako da se takve stvari vise ne ponavaljaju.

Mene generalno nervira to sto je taj famozni kucni red fiktivna stvar, ne postoji a svi mole ove druge da ga se pridrzavaju. Naravno sve je to selektivno, nikad nece prebaciti svojoj najboljoj prijateljici baba Mici da preterano zaliva cvece pa curi po simsu ovima ispod, ali zato nece propustiti priliku da to isto prebaci meni. A kad bih ja njoj rekla da isto tako ja mogu njoj da prebacim to sto przi ribu na teraji pa mi usmrdi sav ves, usledio bi odgovor da to nije zabranjeno pravilnikom o ponasanju stanara... koji ni ne postoji, i niko ziv ga nije video. :dash::evil:

Ovaj deda,o kome sam pisao nastavio je po starom. Posle onog sastanka smirio se samo jedno vece,posle nanovo.
Evo od 8 ujutru on doziva na sav glas - Dajte mi vode,i tako 5000 puta u jednom satu...Ja stvarno ne znam,dodje mi da mu savatam zenu i da joj opalim jedno 15 samara...

E, moj ti, cuti, msl da je njoj lako? Mozda je boli nesto, pa ne moze da ustane. Imaju li oni dece ili rodbine ikakve, pa da ih zovnes i objasnis situaciju? Oni nek ih pricuvaju, nece ti matorci jos 100 godina, ovi nek im prepisu stan.

Mene generalno nervira to sto je taj famozni kucni red fiktivna stvar, ne postoji a svi mole ove druge da ga se pridrzavaju. Naravno sve je to selektivno, nikad nece prebaciti svojoj najboljoj prijateljici baba Mici da preterano zaliva cvece pa curi po simsu ovima ispod, ali zato nece propustiti priliku da to isto prebaci meni. A kad bih ja njoj rekla da isto tako ja mogu njoj da prebacim to sto przi ribu na teraji pa mi usmrdi sav ves, usledio bi odgovor da to nije zabranjeno pravilnikom o ponasanju stanara... koji ni ne postoji, i niko ziv ga nije video. :dash::evil:
Ti prepisi iz neke zgrade, malo dodaj, malo oduzmi, dodaj napomenu da vazi za sve stanare i okaci ga na zid u hodniku u prizemlju (300 dinara ram+stampanje jedne strane). U napomeni dodaj da ce svi koji ga budu krsili biti prijavljeni komunalnoj. Oni veze nece imati ko je okacio, a verujem da ce se primiriti malo.

Ovo je sesta zgrada u kojoj zivim, treci grad, i nigde jos nisam videla taj spisak. Pocinjem da verujem da su ga izmislili penzosi da nas mladje drze u strahu. :lol:

Ima, ozbiljno... Potrazi na netu kucni red i malo ga prepravi i lagano... Na kraju, ako i ne nadjes, a ti izmisli, ko da ce oni da znaju. Ono sto ja znam da u svakom kucnom redu pise je da nema galame od 15-17, nema buke pre 9 ujutru i zurku mozes da pravis i galamis koliko hoces do kad hoces ako obavestenje istaknes 10 dana ranije. Ja ludim od komsije koji izgleda da je prebacen u 1. smenu, svako jutro je u liftu koji ima ceo metar kvadratni, sa sve cigarom. Znaci, imam osecaj da cu se udaviti nekog jutra, a pusac sam. Jos pusi neku krdzu najgoru...

Poslednja izmena:
Komisje ispod mene, dvoje ljudi u 30-tim sa malim sinom i kcerkicom. Tesko onoj djeci sta trpe, jos posebno sto se radi o finoj i dobroj djeci koja mi se vazda srdacno jave, a njihovi roditelji non stop se svadjaju i to im se samo majka cuje, a otac ne, a majka mala a mrsava, tuga jedna, a otac im 2 metra u njega a 150 kila, pa mi nije jasno kako iz onako sitne zene izlazi onolika ratobornost :lol:

No i oni su super kakve su bile komsije u staru zgradu, sve slucajevi za psihijatriju, jedna je pod terapijom jer su joj konstatovali dijagnozu, a prije toga kad sam ja zivio u stanu do njenog, mene je strah bilo proci pored nje. Ona se meni uvijek javljala normalno, a udje li u stan, vriska, urlikanje, neartikulisani zvuci, a zivjela je sama. Zatim jedan koji je nazalost pokojni, e njemu kad je neko dolazio u goste, to je citava zgrada morala da zna, a kad mu dodju unuci, citavo naselje :lol: I jos jedan koji je non stop sa kcerkom svadjao oko ucenja, a tanki zidovi sve se cuje.

To je samo bio moj sprat, za ostale da ne pricam :lol: Tako da su danasnje komsije super :lol:

Sve ludak do ludaka. Pošto živim na selu, uobičajeno je da svaka kuća ima po bašticu. I sada jedan komsija zasadio sadnice paprke, i taman kada su proklijale, posle nekog vremena, dodje neko iz komsiluka i pocupa mu, verovatno ni sam ne zna zasto.

Dok sam bila beba, stanovali smo na drugom mestu i moja mama i dan danas pati za tim komsilukom.Kaze da ujutru oko osam kada svi ustanu, u bade mantilima prelaze jedni kod drugih na kafu.

Pazi juce..taj retard koji se kao posvadjala s mojom kevom..mada se to cesto pre desavalo onako samo zacuti bez povoda..prvo kad sam ulazio u zgradu ona prica s komsijom..javim se oboma..ona nista..kasnije idem iz prodavnice ona kod lifta ja namerno opet cao..ona nista..sve vreme je gledala u pod ko mula neka da ne prozbori..stoka jedna od usta smo odvajali i sve joj davali sto skuva keva..svinja debela ja kupim lubenicu dam joj uvek kao sama je bila ne moze da nosi..sta sam joj ja skrivio ako se s kevom pokacila majmun 1..izvinte na recniku al me nevidjeno iznervirala

Kod nas se doselili novi, ceo dan drnda muzika max volume i to sta ce ti njen brooooj, sto bi ti ga daaalaaaa... i hormoni sareni baloni... dasukenyas od muke.

Poslednja izmena:
Moj komsija danas, tj. jutros izradjivao gradljevinu, valjda. To je cukalo i lupalo od 8-9. Pa su prestsli. Sad samo ja cekam da ga podsetim na kucni red. A cale mu je predsednik kucnog saveta (i se.e za svakakve gluposti, a zivi ispod mene) dodje mi da sad skacem kolko mogu da ih iziritiram ko oni mene jutros

Poslednja izmena:
ovi moji su i dalje IDIOTI nista se nisu promenili

:hahaha::hahaha::hahaha: ista priča od početka, ja bih da se pohvalim, komšije ko komšije, boli me uvo kakvi su dok me ne počnu čačkati, deca su im groooooznaaaa, sviraju bubnjeve, bez mozga čini mi se, ali me to ni malčice ne nervira, i moji su udarali u istu "svirku" pa ostale komšije eto preživeše, ali roditelji od tih nazovi umetnika, jooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, čim naša ćuprija nije zauzeta, OMA, ali OMA se nameste na naš prilaz, boli ih dupe da li se mi vraćamo kući, da li nam neko dolazi, ma jooooooooooooookkkkkkkkkkkkk. E, takve bih OMA u neku komoru, mogla bi da bude i gasna:hahaha:

mi smo imali "LIVE" epizodu neke od spanskih serija , taj recnik to ******* majke jedna drugoj a inace keva joj je lezbejka, u toj kuci **** lud zbunjenog, kasno sam se setio da snimim ali nadam se uskoro nastavku

Back