komsije

ma razmisljala sam ja kako da ima vratim, ali necu ipak da se spustam na taj nivo :))

Pa ako ne želiš da se ''spuštaš na taj nivo'', a to je jedino rešenje...onda samo kuckaj postove na Krstarici u nadi da će problem proći.
Javi kako je prošlo :lol:

''Neću da se spuštam na taj nivo'' i ''pametniji popušta'' nisu izreke koje se koriste za ovaj slučaj...i njemu slične, naravno.
Stoka se u tor ne utjeruje sa ''Izvinite, hoćete li ući?'' već golom silom. Dok sama ne nauči.

Moje komsije praktikuju izgleda veliko prolecno spremanje... najgore je sto sve izbacuju kroz prozor sa drugog sprata, koliko je gaca, carapa i odece oko zgrade, ne biste verovali. I to tako stoji vec 5 dana.

A ovi ne nose kravate. Neki socijalni slucajevi... neko prijavio smrad u zgradi, dosla socijalna radnica i imala sta i da vidi... bubasvabe, misevi, sve u fazi raspada. Pa su radili deratizaciju i prekrecili im stan, a sav krs pobacali kroz prozor i ostavili. Ne znas ko je gori.

A ovi ne nose kravate. Neki socijalni slucajevi... neko prijavio smrad u zgradi, dosla socijalna radnica i imala sta i da vidi... bubasvabe, misevi, sve u fazi raspada. Pa su radili deratizaciju i prekrecili im stan, a sav krs pobacali kroz prozor i ostavili. Ne znas ko je gori.

tako bi bilo i kod mojih , el.vojvodina im iskljucila struju posle iha ha godina , a ovi sa druge strane ubise sa odvratnom antenom

U kom si ti gradu, ako smem da pitam? Da zamolim komsije da zovnu da mi okrece za dzabe, ako ikako moze u kivi zelenu, smorila me ova boja kajsije...

komsija iznad mene je javna licnost,bas bas poznat.jako je kulturan,i danas je sacekao dok sam usla sa prepunim `kolicima`,pridrzao mi vrata,jos kaze covek `izvolte`

moj komšiluk je OK
evo upravo mi jedna baka dala sve nogice od prasića što su pekli za Uskrs kao i koske za moje ljute zveri tj pse

druga mi dala toliko jorgovana da nemam gde da stavim, a glupo mi da odijem....

niko mi se ne meša u život na način koji mi smeta - mi kao porodica uvek kad možemo da pomognemo na bilo koj način to radimo naravno za dž.-ja držim časove, muž leči i sl

e sad
to što umesto trave gaje beton u dvorištu, a meni se ne sviđa , to što imaju auto-servis pa ne mogu da parkiram ispred dopstvene kuće...ide na živce...ali nije razlog da se svađam...

Moje komsije su divni jedni ljudi, secam se da sam pusti klip u 3 i nesto uvece kad sam se vratio sa neke zurke i to ne glasno onako sasvim pristojno. Posle dva ili tri minuta silazi komsinica odozgo da se zali na muziku. Sad nije mi jasno em nije bilo glasno em je proslo svega dva tri min...

kod mene kad nesto ispadne dok ja sidjem sa treceg sprata to misteriozno iscezne, prva 2 puta sam mislila da tripujem i da je to nemoguce, a treci put sam provalila koja baba kupi stvari xD e sad, jedino ne mogu da ukapiram sta ce joj moj kacket, leva papuca itd... (ali bitno da je sve pokupila)
ostali su manje vise okej, ima jedan sto cepa drva u 2 sata posle ponoci (msm meni to ne smeta ali su se babe bunile), ima i jedan sto je tresnuo televizor o pod posle neke utakmice, naravno babe koje znaju i kad si posao i kad si dosao, naravno i s kime... :lol:
dobra strana mog komsiluka-lopovi bilo kakve vrste ne bi imali sanse sa babama :mrgreen:

Back