Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve su vam komsije?Recimo moji su idioti mislim malo je reci idioti pisaju i seru oko kuce, jedno vreme su pisali u flasu i to prosipali niz krov i pravo komsiji u dvoriste,recimo imaju dzukelu i onda kad se ovaj isere govna bacaju kod mene, duzni su za struju recimo oko 1/2 miliona din., nerade nigde u stvari samo zena radi a ona sto zaradi to popije, cerka im se porodila i ostavila dete njima druga radi ali je malo retardirana jedan sim im je derpe drugi jos odoleva da bude normalan koliko moze, zena ima svoju cimerku mislim sve opsta ludnica ili za socjalne radnike PS nista nije izmisljeno![]()
ја се ложим на комшиницу и она ми је екстра))))
Kad imas dobre komsije, onda ti ne treba ograda, al' lad imas neljude onda ti ni ona od 3 metra nece pomoci![]()
Moje komsije su poprilicno dobre...Nervira me ponekad sto su previse radoznali,pa su znali da mi postave pitanje koje ja nikada ne bih postavila nikom.npr. ko ti je ono dolazio,gdje si to krenula i slicno,ali sam od pocetka postavljanja takvih pitanja znala uz osmijeh odgovoriti-sta te briga i prestali su.Sada imamo fin odnos,ne idemo na kafe jedni drugima,ali ako nekom nesto zatreba uvijek smo tu da pomognemo jedni drugima i sada sam zadovoljna.Jedino je problem ljeti,kada izadjem napolje da popijem kafu u dvoristu,odmah nam neko od njih dodje da sjede sa nama.E ja sam to pokusavala iskorijeniti,i nikada ne dodju kada ja sama sjedim,vec ako je tu moj muz(on ne moze da stavi do znanja da su suvisni) onda i oni sjednu za sto,ali nadam se da cu ovo ljeto rijesiti taj problem.
Komšije ponovo u akciji.
Sinoć su izbacili kroz terasu (najverovatnije) jedan bojler i jedan dvosed. A kako vidim na terasi čuče spremni šporet i orman. Verovatno će i oni da lete.
Ne smeš ih ni prijaviti, jer izgleda imaju veze u policiji pa saznaju ko ih je prijavio, te se napasti ne možeš osloboditi nikako.
Uh!!! Želja da odem odavde mi je sve snažnija.
Sve što stignu. Ranije su bacili neki ležaj sa sve dušekom, tepih, izvalili su prozore pa pobacali sa sve štokovima.... Malo, malo pa nešto bace na prazan prostor između njihove i naše zgrade.kakva je to stoka , nije valjda da bacaju kroz terasu