Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma razmisljala sam ja kako da ima vratim, ali necu ipak da se spustam na taj nivo)
Moje komsije praktikuju izgleda veliko prolecno spremanje... najgore je sto sve izbacuju kroz prozor sa drugog sprata, koliko je gaca, carapa i odece oko zgrade, ne biste verovali. I to tako stoji vec 5 dana.
A ovi ne nose kravate. Neki socijalni slucajevi... neko prijavio smrad u zgradi, dosla socijalna radnica i imala sta i da vidi... bubasvabe, misevi, sve u fazi raspada. Pa su radili deratizaciju i prekrecili im stan, a sav krs pobacali kroz prozor i ostavili. Ne znas ko je gori.
Moje komsije praktikuju izgleda veliko prolecno spremanje... najgore je sto sve izbacuju kroz prozor sa drugog sprata, koliko je gaca, carapa i odece oko zgrade, ne biste verovali. I to tako stoji vec 5 dana.
To mu dodje 'mesto shmrkagledam sada malu stoku kako pisa komsinici na terasu
Meni kad je slucajno ispala kravata ispred zgrade nestala je u roku od 2 minuta.
A ovi ne nose kravate. Neki socijalni slucajevi... neko prijavio smrad u zgradi, dosla socijalna radnica i imala sta i da vidi... bubasvabe, misevi, sve u fazi raspada. Pa su radili deratizaciju i prekrecili im stan, a sav krs pobacali kroz prozor i ostavili. Ne znas ko je gori.
Kakvom bre antenom?tako bi bilo i kod mojih , el.vojvodina im iskljucila struju posle iha ha godina , a ovi sa druge strane ubise sa odvratnom antenom
Kakvom bre antenom?
pa kolko ta mala stoka ima godina ?
komsija iznad mene je javna licnost,bas bas poznat.jako je kulturan,i danas je sacekao dok sam usla sa prepunim `kolicima`,pridrzao mi vrata,jos kaze covek `izvolte`