Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komšije mi svi neki fini ljudi.Svaki svoju kuću sa jedne strane doktor profesor sa druge inženjer sve familijarno lepo se slažemo dobar dan komšija i popijemo po neko piće preko ograde ali posete nikako .Imamo ključ od njihovih kuća a i oni od našu kuću.Da zaključim celu priču dobar indijanac mrtav indijanac.
Koje su nacionalnosti te komsije?Srbi to ne rade cak ni oni iz "Vojvodine".
Није ми познат тај обичај иако су моји и по оцу(Бачка) и по мајци(Банат) бар три века у Воши.Zašto je to tako, pijete preko ograde ali ne zalazite jedni drugima? Pitam jer je ovdje 90-ih doselilo dosta Vojvođana i donijeli su taj običaj koji nikad ovdje nije prihvaćen..ovdje su komšije maltene i nekoliko puta dnevno jedni kod drugih, dok su recimo kod nekih od tih Vojvođana nikad nisam bila u kući, ako i dođeš do dvorišta, nikad te ne pozovu u kuću.
Pa vidis da nisu Srbi,to se ne racuna nista.Hrvati. Pričao mi jednom jedan od njih, sad već pokojni, kako je imao velikog prijatelja i komšiju s kojim je sate i sate razgovarao preko ograde ali nikad jedan drugom nisu zalazili u kuću. Mislim da to nikad neću shvatiti.
Ej mani me,vidim ti po nicku odmah kakav si.Није ми познат тај обичај иако су моји и по оцу(Бачка) и по мајци(Банат) бар три века у Воши.
Генерално гледано сем околине Земуна и Панчева с околином, Војвођани се не селе у Бегиш, превише загушљив, дезорганизован, са цветајућим криминалом, саобраћајем уби боже, градским службама у колапсу... расуло у односу на НС.
Умисле људи што шта да знају па и по никовима цене друге не знајући да баш на таквом приступу сами падају.Pa vidis da nisu Srbi,to se ne racuna nista.
Ej mani me,vidim ti po nicku odmah kakav si.
Само ти видиш неке хејтове, убеђења и сл.Jesi nekada razmisljao koliko je realno to ubedjenje u koje verujes?Zasto se ne okrenes lepsim i konstruktivnijim stvarima umesto hejta?
Pa vidis da nisu Srbi,to se ne racuna nista.
Ej mani me,vidim ti po nicku odmah kakav si.
Ти Сремци из Хртковаца и Никинаца нису Хрвати већ похрваћени Арнаути из католичког племена Клименти који су дошли у доба бечког рата око 1.700. и све до око 1870. углавном су спикали шиптарски, немају они везе са Словенима.Pa ovi moji komšije Hrvati, koji su starosjedeoci ovdje, isti kao i mi....ili smo ih mi s vremenom "pokvarili"![]()
Ти Сремци из Хртковаца и Никинаца нису Хрвати већ похрваћени Арнаути из католичког племена Клименти који су дошли у доба бечког рата око 1.700. и све до око 1870. углавном су спикали шиптарски, немају они везе са Словенима.
Није ми познато да су се људи колонизовани у Вошу 1945.-53. враћали у Хрватску, или БиХ.Tako je. Ali ne zaboravi one koji su naseljeni nakon 2. svj. rata, uglavnom sa Korduna i krških dijelova Hrvatske...većina se 90-ih ponovno vratila u Hrvatsku.
Koje su nacionalnosti te komsije?Srbi to ne rade cak ni oni iz "Vojvodine".
Eto objasnio lik.Ти Сремци из Хртковаца и Никинаца нису Хрвати већ похрваћени Арнаути из католичког племена Клименти који су дошли у доба бечког рата око 1.700. и све до око 1870. углавном су спикали шиптарски, немају они везе са Словенима.
Pa eto vidis kako sam znala da nisu Srbi.Ja sam Srbin a oni Nemci zato sam rekao dobar indijanac i tako dalje.
zvoni sad les pored i kaze sto ste otvorili prozor na hodniku,to je inace njen prozor niko ne sme da ga otvara,a mi nemamo pojma zabole nas u zivotu nismo krocili na tu stranu hodnika,crkla dabogda pichka ti materina