komsije

мислим да сви треба да имамо мало више разумевања за људе око себе
родитељи треба да смирују децу, да изводе напоље,да се на игралишти искачу и уморе
а комшије треба да имају више разумевања за малу децу да схвате да то нису бабе нити робити који само седе и ћуте
па ће се наћи на средини негде

мислим да сви треба да имамо мало више разумевања за људе око себе
родитељи треба да смирују децу, да изводе напоље,да се на игралишти искачу и уморе
а комшије треба да имају више разумевања за малу децу да схвате да то нису бабе нити робити који само седе и ћуте
па ће се наћи на средини негде

pa znas kako, nekome je normalno da mu dete skace po stanu satima i ne razume sta se iko buni...nekome je lakse da sedi i gleda kako dete divlja i da mu buka koju pravi uopste ne smeta....sta je normalno se toliko izvitoperilo da je tolerancija u danasnje vreme misaona imenica....

да...зато и кажем даи родитељи треба да умирују дете,даповеду рачуна што ти кажеш да не дивља

Kao prvo, tema je sprdnja, na prvi pogled se vidi odmah, vidim da su je mnogi ozbiljno shvatili. Cuj, da zove muriju jer dete od 3 godine glasno tabana..i jos neko poveruje u to
Kao drugo, tolerancija je na nuli, ljudi ce se ovde medjusobno poubijati jednog dana i cao..a smesno kako i inace svima svako smeta, a ocekuju toleranciju za uzvrat..dakle, ok je suditi "neodgovornim" roditeljima jer im dete -zamisli molim te- glasno, a kad vase dete bude glasno a neki mrgud krene da gundja, onda ide druga prica - onda je to matori prdonja a dete je samo dete..i tako..divota jedna :)

Сали, веруј ми да имаљуди који заиста зову полицију због немирне деце
ко даполиција нема паметнија посла

Сали, веруј ми да имаљуди који заиста зову полицију због немирне деце
ко даполиција нема паметнија посла

policiju i tako za dzabe zoves da je bilo kakva buka jer oni ne mogu nista....da mogu da pisu kazne na licu mesta bila bi druga prica a ovako, moze neko da ti pravi zurku cele noci u zgradi i uznemirava sve oko sebe, policija moze samo da ih opomene i nista vise....

Kakvog imate komsiju , da li vam donese kolace kada ispece ili se stalno svadja jer mu sve smeta ?
Tokom snimanja cerkice koja je naucila da vozi bicikl na 2 tocka, nervozni komsija je odlucio da se obracuna sa ponosnim ocem, zbog vesele voznje "pod njegovim prozorom

pa pravo ti kazem nisu losi,gledam dal da ih gurnem niz stepenice il polijem benzinom otirac i zapalim vrata,neko mi je cigarom progoreo vrata otoich,prijavila lesh pored nas da joj smeta vitrina u hodniku,pored koje ona nema potrebe da prolazi jel ulazi direktno u lift,naci ide mi i u prilog da je roknem jer mogu da se prosirim na njen stan nema ni kuceta ni maceta,i tako

meni je trenutno ok, nekako je neutralno, ne diraju me, mozda me ogovaraju ali mislim da nije toliko zanimljivo. ali opet vidim da dolaze neki novi ljudi. i koliko cu jos biti ovde, koliko se odrzati

Ovde je izostavljen deo pre, imam utisak da je snimatelj poznavao komsiju i njegovu losu narav i tanke zivce i namerno ga izazvao. Sramota i za jednog i za drugog. Dete je ovde samo izgovor.

- - - - - - - - - -

Inace u mom komsiluku su samo stariji ljudi i samo reci hvale imam za njih.

Kakvog imate komsiju , da li vam donese kolace kada ispece ili se stalno svadja jer mu sve smeta ?
Tokom snimanja cerkice koja je naucila da vozi bicikl na 2 tocka, nervozni komsija je odlucio da se obracuna sa ponosnim ocem, zbog vesele voznje "pod njegovim prozorom

razumecu da zivim u pravnoj drzavi kada na ovakav snimak odreaguje prvo policija zahtevom, a onda i pravosudje.

Ovde je izostavljen deo pre, imam utisak da je snimatelj poznavao komsiju i njegovu losu narav i tanke zivce i namerno ga izazvao. Sramota i za jednog i za drugog. Dete je ovde samo izgovor.
Po komentarima ljutitog komsije i meni deluje kao da je provokacija u pitanju.Bezobrazluk od strane ovoga sto snima,ok,mi ne mozemo znati sta se tu sve izdesavalo,ali sukob resavati na ovako prostacki nacin je krajnje bezobrazan i nekulturan,i jos pored svega mesati i dete u to sve.

Komsiluk u nasem ulazu je uglavnom ok.sa vecinom smo u dobrim odnosima.Dobro jutro,dobar dan,dobro vece sa nekima,sa nekima se druzimo.Do sad nismo imali sukoba,bilo je tu nekih sitnih svadjica,ali nista vredno nerviranja.

U našem komšiluku ima puuuno dece. Roditelji sa klincima se druže, sa sve kolačima i roštiljem... većina nas je bez baka servisa pa smo i upućeni jedni na druge. Ne znam kako je starijim komšijama, mada se mi trudimo da ne budemo preglasni ( a to često ne uspeva), a stariji se ne bune čak i kada klinci kao tajfun razbacaju bajseve, trotinete i skejtove po ulazu...Mislim, uvek je tu neko od roditelja da to popakuje, ali kad neko želi da pravi problem lako je naći razlog.

ne opravdavam pretnje i nasilje naravno,ali me mnogo vise nervira tip koji snima ovo...deluje mi kao da namerno provocira ovog ionako nervoznog coveka!
komsiluk ne poznajem,ali vidjam tako jednog mladog taticu koji izadje sa svojim sincicom i pikaju fudbal u dvoristu/parkingu zgrade.pri tom tata ispusta neke krike i urla.i to uvek u vreme kada njemu odgovara,a da l` je to po kucnom redu ili ne-njega bole uvo.i to sto mi udaraju u zid-i to ga bole uvo.i vidi da redovno zatvaram prozor cim on pocne tako,ali ga nije briga.
a 2 parka su nam vrlo blizu,ali valjda njega mrzi da predje ulicu.
mrzim provokatore i neotesance!

Kakve price slusam o problemima sa komsijama moji su dobri. Doslo je samo jednom do carke u vezi grane od tresnje koja je presla na njegovu stranu pa je trazio da je odsecem, onda sam ja njemu trazio da isece pola svog oraha jer je presao kod mene. Nismo u svadji ali nesto preterano ni ne komuniciramo. Ako je potrebna neka pomoc ili usluga izlazimo u susret.

ОК.
Улице у мом крају асфалтиране су 1990. и 91., када су спроведени, водовод, канализација, струја и гас, и испарцелисани плацеви за куће.
Нисмо маторци, ни клинци, има много деце која циркулишу по кућама, а ми одрасли... баскет на игралишту, роштиљање, котлићи...
Можда кад оматоримо постанемо намћори?

Jedan moj komšija ima papagaje, pa stalno pevaju, crvkuću...:D
Drugi komšija uvek u isto vreme zvižduće i tako doziva vrpapce, pa ih hrani starim hlebom...:D

Ovde sam nesto vise od cetiri godine, komsije su mi dobre, javljamo se, popricamo kad se sretnemo...A sa prvom komsinicom "kafenisem" ( pijemo caj obe :D ), nosimo jedna drugoj kolace, ona meni i povrce leti jer ima bastu, ja njoj ponekad pricuvam unucice... ne znam sta bih bez nje

Back