Komšije čeka bankrot? Hrvatska na pomolu da proglasi veliki državni poraz!

adapt or die!

0*x8S-F4iXW-95Dcrg.png

Kvantiteta umjesto kvalitete. Smeće.
Hrana mora biti organska.
Pričaš pizdarije...nema ništa organskog u kravu koja ima lošu genetiku, lošu prehranu i neukog vlasnika, pa daje malo mlijeka.

Kvalitetnije ti je mlijeko u modernim faramama, gdje su životni uvjeti za krave next level, silaža uredno spakirana, hrana kvalitetna i redovita, daju se dodaci prehrani, životinje se uredno pedikira, gdje su higijenski uvjeti rukovanja mlijeko ko u apoteci,. uz to se potiče razmnožavanje onih krvih linija koja daju kvalitativno i kvantitativno najviše mlijeka.

Poslednja izmena:
Pričaš pizdarije...nema ništa organskog u kravu koja ima lošu genetiku, lošu prehranu i neukog vlasnika, pa daje malo mlijeka.

Kvalitetnije ti je mlijeko u modernim faramama, gdje su životni uvjeti za krave next level, silaža uredno spakirana, hrana kvalitetna i redovita, daju se dodaci prehrani, životinje se uredno pedikira, gdje su higijenski uvjeti rukovanja mlijeko ko u apoteci,. uz to se potiče razmnožavanje onih krvih linija koja daju kvalitativno i kvantitativno najviše mlijeka.
Hvala, ti kupuj antibiotikom tretirano meso.

Ne hvataj se na glupave naslove tema! :kafa:
Колега, глупљих наслова не видех на вашим од оних на хр форумима. А још глупљих коментара за свакога иѕ Србије који се тамо пежоративно назива србоћетник. Значи ћ а не ч, а то је увреда за све праве четнике.

Колега, глупљих наслова не видех на вашим од оних на хр форумима. А још глупљих коментара за свакога иѕ Србије који се тамо пежоративно назива србоћетник. Значи ћ а не ч, а то је увреда за све праве четнике.
Tema nisu hrvatski forumi. :kafa:

Tema nisu hrvatski forumi. :kafa:
Ако се хватате наслова на овом форуму, зашто не споменути ниво оних који су вам узор. Коначно ако модерација сматра да је наслов добар, онда не знам какав је ваш коментар и да ли је непосредно везан за критику модерације?

Ако се хватате наслова на овом форуму, зашто не споменути ниво оних који су вам узор. Коначно ако модерација сматра да је наслов добар, онда не знам какав је ваш коментар и да ли је непосредно везан за критику модерације?
Promašio si ceo fudbal! :fdlan:

Ja sam te u komentaru bio upozorio da ne gubiš vrijeme s pričom o bankrotu i ne raspredaš što će i kako će Hrvatska kada "zvanično" bankrotira, jer se to neće dogoditi. Htio sam ti uštedjeti vrijeme, a ti me napadaš. Dobro se kaže pomozi sirotu na svoju sramotu. :roll:

Promašio si ceo fudbal! :fdlan:

Ja sam te u komentaru bio upozorio da ne gubiš vrijeme s pričom o bankrotu i ne raspredaš što će i kako će Hrvatska kada "zvanično" bankrotira, jer se to neće dogoditi. Htio sam ti uštedjeti vrijeme, a ti me napadaš. Dobro se kaže pomozi sirotu na svoju sramotu. :roll:
Колико видим ви сте најактивнији на теми а ја сам тек гост на њој, тако да ваш савет како губим време могу схватити само као регресију вашег страха шта могу да напишем. А могу доста, јер до пре пола године ћерка ми је живела и радила у Хрватској у озбиљној фирми тако да из прве руке могу знати много боље шта се дешава по корпорацијама него неки пијачар са кванташа.

Дискусија са различитим ставовима није напад, напад доживљава само онај ко зна да нема аргумената и хистерично тражи закључавање теме. У том контексту и спомених хр форуме где су ми после неколико постова сугерисали да сам србоћетник, значи грамтика им је јака кано клисурина и да нам оде Косово па смо као мобител јел, то је био тај ”хумор”. Када им рекох да ће ревизијом Осимских споразума који су на столу већ неколико година у Бриселу, Кроација бити ко батерија за јел србски мобител , бих на кеца банован.

То је исти ниво који не подноси да му се истина саспе у лице, а то се у преносном језику зове лицемерје, од кога су офкорс срби оперисани а хрвати њега живе одувек, још од Јелчић плаца кад су махали од среће тек ушлим нацистима а после рата били јел сви комунисти.

Prosječna penzija za oko milijun umirovljenika u Hrvatskoj iznosi 623e.
Sa penzijama za 189 000 penzionera koje se isplaćuju u inozemstvo i koje iznose prosječno 170e, prosjek pada na 553e.
Prosječna braniteljska penzija iznosi 1218e.

Poboljšao se odnos u omjeru radnika i umirovljenika. Taj je omjer prije deset godina bio 1,15, a danas je 1,39 zahvaljujući rastu zaposlenih. Istra ima dva radnika na jednog umirovljenika, dok je u Sisačko-moslavačkoj taj odnos jedan naprema jedan.

Prosječna penzija za oko milijun umirovljenika u Hrvatskoj iznosi 623e.
Sa penzijama za 189 000 penzionera koje se isplaćuju u inozemstvo i koje iznose prosječno 170e, prosjek pada na 553e.
Prosječna braniteljska penzija iznosi 1218e.

Poboljšao se odnos u omjeru radnika i umirovljenika. Taj je omjer prije deset godina bio 1,15, a danas je 1,39 zahvaljujući rastu zaposlenih. Istra ima dva radnika na jednog umirovljenika, dok je u Sisačko-moslavačkoj taj odnos jedan naprema jedan.
Koliku penziju kod vas može očekivati radnik sa 30g staza sa prosečnim koeficijentom?

Back