*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.641
Када падне систем у Србији, пашће и тај савез две коруптивне партократске државе

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када падне систем у Србији, пашће и тај савез две коруптивне партократске државе
Наравно да су спремни, па хрвата има шака јада, а ни географски ни просторно, како им се простире држава, нису у стању бранити ни одбранити тај простор. РЕПУБЛИКА СРПСКА је у савезу са мађарима, веома битан детаљ...видећетеto se ne može znati...ali mađarima nedostaje Rijeka međutim nisu demografski ni vojno spremni da samostalno ispune davne snove ugara o izlasku na more
Ovo je pečetak nove teme širenja nacionalizma, srbovanja, i loženja nacionalista kako smo jaki. Sad će svako malo da budu nekakve vojne vežbe kako bi patrijote mogle da mastrubiraju nad scenama momaka u zelenom i da se lože na Rambo filmove. A prava istina je da se ovakvim potezima samo dodatno brukamo i zaoštravamo odnose u regionu. Umesto da se teži saradnji, teži se ratovima i ubijanju. Kao da nam nije dosta. Balkanska pamet.
Ovo je par exelanas:Наравно да су спремни,
Dakle sad su nam saveznici oni koji su nas nesto manje genocidisali i ubijali od ustasa?па хрвата има шака јада, а ни географски ни просторно, како им се простире држава, нису у стању бранити ни одбранити тај простор. РЕПУБЛИКА СРПСКА је у савезу са мађарима, веома битан детаљ...видећете
Где да дођем, дечачеSamo dođi....da vidiš![]()
Ovo je par exelanas:
Pod a) idiotizam?
Pod b) glupost?
Dakle sad su nam saveznici oni koji su nas nesto manje genocidisali i ubijali od ustasa?
Oni koji su nas gole, skinute, vezanih ruku zicom bacali u tisu pod led u raciji 1942?
Da ne pominjemo 1914...
E blago nama s tobom
Na osnovu toga sam i pitao![]()
![]()
![]()
![]()
па ти прво требаш научити нешто из историје, па онда коментарисати.
Dakle,Савези су се увек правили и водили интересима, ништа чудно. Научи бре нешто, не бламирај се јавно
U pravu si, nisu vam saveznici, samo pokušavaju skužiti koje su vam taktike za slučaj ako poludite kao 90-tihNa osnovu toga sam i pitao
Dakle,
sad su nam saveznici oni koji su nas nesto manje genocidisali i ubijali od ustasa?
Oni koji su nas gole, skinute, vezanih ruku zicom bacali u tisu pod led u raciji 1942?
Da ne pominjemo 1914...
A što sade kapetane na belu ladju??...pomaganje uje, nema nafte, nema gasa..nema strujeDakle,
sad su nam saveznici oni koji su nas nesto manje genocidisali i ubijali od ustasa?
шта сам рекао неистинито ?A što sade kapetane na belu ladju??...pomaganje uje, nema nafte, nema gasa..nema struje![]()
Da mi je euro svaki put kad neki iskompleksirani srpski internet ratnik napiše dogodine... (ovamo, onamo), bio bih odavno milijarder.Ако, и треба да их обожаваш, али постоји једна ствар...те српске бајке се остварују, а ти види где ћеш када то почне
Je li sada vidjet ćete novo dogodine? Slabo pratim te žargonske izmjene.Наравно да су спремни, па хрвата има шака јада, а ни географски ни просторно, како им се простире држава, нису у стању бранити ни одбранити тај простор. РЕПУБЛИКА СРПСКА је у савезу са мађарима, веома битан детаљ...видећете
Po tvoja 2 jaja od 22 dinara, da te "drže sitim ceo dan".Где да дођем, дечаче
http://vinkovci.com.hr/svijet/wikil...rena-oluja-nije-vojni-uspjeh-a-slovenci-misleAjde, barem nisu bili kao ovi što ih je Slobo lijepo opisao.![]()
![]()
тикси фалш пророк бунца као по обичају.Какав је то савез?
Кад је формиран?
Istina boliTješiš se, ha?![]()
Da, tebe.Istina boli
Tebe boli istina.Da, tebe.
Još uvek nisi preboleo 2008. godinuSamo ti sviraj, lakše ćeš prebolit.
![]()
Proglašenje neovisnosti Republike Kosovo? Ne mogu reći da me je to nešto osobito pogodilo ili uopće, kad smo već kod toga.Još uvek nisi preboleo 2008. godinu
Kao ni 2009., 2010, 2011, i 2012. godinu.Proglašenje neovisnosti Republike Kosovo? Ne mogu reći da me je to nešto osobito pogodilo ili uopće, kad smo već kod toga.