„KOMŠIJE 25“ Počela taktička vežba srpske i mađarske vojske

Sizif je uveren da je na Putinovom radaru bahahaha
Nije Sizif na radaru, ali jeste Srbija.

Volođa kad čuje da Vučić vežba sa NATO-om:

1759309923881.png

Možda Volođi smeta što je ovo deseti put u proteklih 8 godina da je toga bilo, ali ti onanišeš jer zapravo Vučić tvoju politiku podržava HAHAAHA
Sviđa mi se svaka saradnja Srbije i NATO pakta, pošto je NATO naš prvi komšija, a ne Kremlj i SSSR.

Da li ti isto podržavaš saradnju Srbije i NATO pakta ili misliš da ne treba da sarađujemo s njima?

Možda Volođi smeta što je ovo deseti put u proteklih 8 godina da je toga bilo, ali ti onanišeš jer zapravo Vučić tvoju politiku podržava HAHAAHA

Кад би лично на власт у Србији дошли Нестор, Шешељ, Бошко, Милица, Горан Давидовић Фирер, Миша Вацић... (...даље написати по жељи),

опет би политика Србије гравитирала ка западу, са ку.рвањем ка истоку.

Доказ томе је оно мало смрадикала што је данас на власти, уз жути олош.

Е, сад, у продужетку овога, вратимо се на непосотјећи војни савез Србије, Мађарске и Словакије.

У нормалним државама, као што су Мађарска и Словачка, не и Србија, постоји систем. Систем који је јачи од сваког појединца. И изнад њега.

Зато што постоји тај систем, не постоји никакав војни савез ове три државе. Ја разумем да Тихомир воли Орбана и Фица. Али они имају свој мандат. По истеку мандата, долази неко следећи. Па следећи. А систем и даље функционише. Мађарска и Словачка су у НАТО војном савезу, и то је систем који је изнад појединца.

И сам Трамп у Америци не може хиљаду ствари које би хтео, јер је систем тај који не дозвољава једном човеку да у потпуности примени своју вољу.

Систем је тај који ће Србију вући више ка западу него ка истоку и то је јача сила од сваког појединца, те ће тако бити да лично Тикомир дође на власт.

Ti bi sigurno voleo da je tako, ali nije tako. Ja i ti iz sličnih ili istih razloga ne podržavamo ovu vlast.

Zato što je ogrezla u korupciju, zato što je otela praktično sve medije, zato što krade na izborima, zato što je jedini uslov da neko dođe na javnu funkciju da bude poslušnik sistema, plus je ako je neškolovan i nestručan, zato što krade lopatama i džakovima, zato što ljudi stradaju zbog njihove epske neposobnosti.

Ako misliš da nešto od ovoga iznad nije tačno, ti reci.

Ti bi sigurno voleo da je tako, ali nije tako. Ja i ti iz sličnih ili istih razloga ne podržavamo ovu vlast.

Zato što je ogrezla u korupciju, zato što je otela praktično sve medije, zato što krade na izborima, zato što je jedini uslov da neko dođe na javnu funkciju da bude poslušnik sistema, plus je ako je neškolovan i nestručan, zato što krade lopatama i džakovima, zato što ljudi stradaju zbog njihove epske neposobnosti.

Ako misliš da nešto od ovoga iznad nije tačno, ti reci.
Ti i ja smo na suprotnim stranama. Ja ne mogu da podržim nikakav kompromis sa Vučićem jer ne mogu da se pravim da ovo nije skoro totalna autokratija
Sa druge strane ste vi [ovaj deo teksta je nestao dok je bio pod zaštitom UDBe], spremni uvek na mazuljanje sa Milošem Pavlovićem Ćaci radi mira i stabilnosti

Ti i ja smo na suprotnim stranama. Ja ne mogu da podržim nikakav kompromis sa Vučićem jer ne mogu da se pravim da ovo nije skoro totalna autokratija
Sa druge strane ste vi [ovaj deo teksta je nestao dok je bio pod zaštitom UDBe], spremni uvek na mazuljanje sa Milošem Pavlovićem Ćaci radi mira i stabilnosti
Po pitanju stava prema režimu smo koliko razumem na istoj strani.

E sad ako se nešto promenilo kod tebe pa si počeo da podržavaš režim, ti javi. Iskreno se nadam da nisi.

Nije da se to ne dešava, evo naš @Тихи je ovih dana počeo otvoreno da botuje za SNS.

Back