- Poruka
- 65.201
Nije Sizif na radaru, ali jeste Srbija.Sizif je uveren da je na Putinovom radaru bahahaha
Volođa kad čuje da Vučić vežba sa NATO-om:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Sizif na radaru, ali jeste Srbija.Sizif je uveren da je na Putinovom radaru bahahaha
Možda Volođi smeta što je ovo deseti put u proteklih 8 godina da je toga bilo, ali ti onanišeš jer zapravo Vučić tvoju politiku podržava HAHAAHANije Sizif na radaru, ali jeste Srbija.
Pogledajte prilog 1793283
Sviđa mi se svaka saradnja Srbije i NATO pakta, pošto je NATO naš prvi komšija, a ne Kremlj i SSSR.Možda Volođi smeta što je ovo deseti put u proteklih 8 godina da je toga bilo, ali ti onanišeš jer zapravo Vučić tvoju politiku podržava HAHAAHA
Sviđa mi se svaka saradnja Srbije i NATO pakta, pošto je NATO naš prvi komšija, a ne Kremlj i SSSR.
Da li ti isto podržavaš saradnju Srbije i NATO pakta ili misliš da ne treba da sarađujemo s njima?
Vojni savez Srbije Madjarske i Slovacke je odgovor na vojni savez Hrvatske Albanije i tzv Kosova uperen protiv Srbije
Zove se NATOОсим у твојој глави, где још постоји тај војни совјез?
Koja zemlja osim Bosne i Kosova u našem okruženju nije NATO?Zove se NATO
Možda Volođi smeta što je ovo deseti put u proteklih 8 godina da je toga bilo, ali ti onanišeš jer zapravo Vučić tvoju politiku podržava HAHAAHA
Ti bi sigurno voleo da je tako, ali nije tako. Ja i ti iz sličnih ili istih razloga ne podržavamo ovu vlast.
Nije Sizif na radaru, ali jeste Srbija.
Pogledajte prilog 1793283
Orbi je ljubitelj sedenja na dve stolice, isto kao i Vučko.Volodja zna da su Madjari trenutno lažni Nato, Orbi je njegov drugar.
Volodja zna da su Madjari trenutno lažni Nato, Orbi je njegov drugar.
Ti i ja smo na suprotnim stranama. Ja ne mogu da podržim nikakav kompromis sa Vučićem jer ne mogu da se pravim da ovo nije skoro totalna autokratijaTi bi sigurno voleo da je tako, ali nije tako. Ja i ti iz sličnih ili istih razloga ne podržavamo ovu vlast.
Zato što je ogrezla u korupciju, zato što je otela praktično sve medije, zato što krade na izborima, zato što je jedini uslov da neko dođe na javnu funkciju da bude poslušnik sistema, plus je ako je neškolovan i nestručan, zato što krade lopatama i džakovima, zato što ljudi stradaju zbog njihove epske neposobnosti.
Ako misliš da nešto od ovoga iznad nije tačno, ti reci.
Po pitanju stava prema režimu smo koliko razumem na istoj strani.Ti i ja smo na suprotnim stranama. Ja ne mogu da podržim nikakav kompromis sa Vučićem jer ne mogu da se pravim da ovo nije skoro totalna autokratija
Sa druge strane ste vi [ovaj deo teksta je nestao dok je bio pod zaštitom UDBe], spremni uvek na mazuljanje sa Milošem Pavlovićem Ćaci radi mira i stabilnosti
Zar postoji vojni savez Srbije Mađarske i Slovačke?Vojni savez Srbije Madjarske i Slovacke je odgovor na vojni savez Hrvatske Albanije i tzv Kosova uperen protiv Srbije
@Тихи samo želi reći kako se raduje "vojnom savezu" Srbije i NATO-a.Zar postoji vojni savez Srbije Mađarske i Slovačke?
Zar postoji vojni savez Srbije Mađarske i Slovačke?
Svaka saradnja Srbije i prijatelja iz NATO pakta (Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Albanije i Crne Gore) me jako raduje.
Ko će da nas brani ako zagusti ako neće naše NATO komšije.
Pa od Kosova.Od koga, ako nije tajna?
Pa od istog onog neprijatelja koji stalno vreba i zbog koga smo slupali silne milijarde da kupimo NATO Rafale.Od koga, ako nije tajna?
Pa od istog onog neprijatelja koji stalno vreba i zbog koga smo slupali silne milijarde da kupimo NATO Rafale.
Pa od Kosova.
A pa ne, Kosovo je em Srbija, em naš NATO prijatelj.
Pa od istog onog neprijatelja koji stalno vreba i zbog koga smo slupali silne milijarde da kupimo NATO Rafale.