- Poruka
- 2.224
Ma sve je to danas isto, Srbija, Kosovo, Mađarska, Hrvatska.. U prijevodu se može reći i da je Kosovo srce NATO-a ako malo razmisliš.A pa ne, Kosovo je em Srbija, em naš NATO prijatelj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve je to danas isto, Srbija, Kosovo, Mađarska, Hrvatska.. U prijevodu se može reći i da je Kosovo srce NATO-a ako malo razmisliš.A pa ne, Kosovo je em Srbija, em naš NATO prijatelj.
Meni je samo bitno da ti podržavaš saradnju Srbije i NATO-a.
I ja isto podržavam.
Ne znam samo kako Kremlj tumači tvoje i moje podržavanje. Cijenim da nisu oduševljeni. Ali ko šljivi Putina, mi Srbi se pitamo.
Pa trebalo bi Vučić da zna, on je kupio avione, i on je odobrio naše vežbe sa NATO prijateljima.Ima li ime taj neprijatelj?
Za Srbe da ali za tebe ne pošto glorificiraš vojnu suradnju s NATO članicama, i to onima koje su direktno sudjelovale u bombardiranju Srbije.
Kao što rekoh, meni je samo bitno da ti podržavaš saradnju Srbije i NATO-a.
Nije izdao, uvek je on bio double agent koji podržava NATO komšije ali ovde priča neku priču....Za Srbe da ali za tebe ne pošto glorificiraš vojnu suradnju s NATO članicama, i to onima koje su direktno sudjelovale u bombardiranju Srbije.
Izdao si svoje načele.
Kao što rekoh, meni je samo bitno da ti podržavaš saradnju Srbije i NATO-a.
I ja isto podržavam.
Ne znam samo kako Kremlj tumači tvoje i moje podržavanje. Cijenim da nisu oduševljeni. Ali ko šljivi Putina, mi Srbi se pitamo.
Ta saradnja je dogovorena jos pre par meseci kao odgovor na drugi savez naših komsija protivnika...ja podrzavam saradnju sa svima na ravnopravnim osnovama
Ta saradnja je dogovorena jos pre par meseci kao odgovor na drugi savez naših komsija protivnika...
dobra je to stvar.u pitanju je zajednički interes.
Logična stvar.ovi nebitni i komšije mogu da vrište do jutra ovde...
Када падне систем у Србији, пашће и тај савез две коруптивне партократске државеhttps://www.novosti.rs/drustvo/vest...a-takticka-vezba-srpske-madjarske-vojske-foto
Да ли је ово почетак краја рватске државе и повратак на фабричка подешавања?
Ma nebitni likovi siz i comp.
Inace mi smo u partnerstvu za mir sa natom odavno ovo je nesto drugo.ovo je saradnja izmedju dve zemlje ne nate i srbije direktno u svakom slučaju smo na dobitku
Ne razumeš ti to kapetane...
Vojni savez Srbije Madjarske i Slovacke je odgovor na vojni savez Hrvatske Albanije i tzv Kosova uperen protiv Srbije
Постоји војни савез Мађарске, Словачке, Хрватске и Албаније.
НАТА се вика.
A pa ne, Kosovo je em Srbija, em naš NATO prijatelj.
Od koga, ako nije tajna?
isto ko sto je de fakto opkoljavanje Vladivostoka od strane ukrajinaca.Znači da ste de facto u NATO-u?
Kako ćeš ti to progutati?
Значи војни савез Србије, Мађарске и Словачке је само плод твоје бујне маште, или што би народ рекао ”што је баби мило то јој се и снило”tu je odmah pored madjarske
Znam znam, teško je progutati činjenicu da se igrate rata s onima koji su vas prašili prije svega 25 godinaisto ko sto je de fakto opkoljavanje Vladivostoka od strane ukrajinaca.
samim tim da govoris u "drugom licu jednine" , a ne u "prvom licu mnozine", stavlja te na listu onih sa kojima srpski narod ne komunicira.Znam znam, teško je progutati činjenicu da se igrate rata s onima koji su vas prašili prije svega 25 godina![]()
Srećom pa ti nisi srpski narod već kafanska bojna.samim tim da govoris u "drugom licu jednine" , a ne u "prvom licu mnozine", stavlja te na listu onih sa kojima srpski narod ne komunicira.
pozdravi London.
ipak ti pozdravi London...........sta te kosta.Srećom pa ti nisi srpski narod već kafanska bojna.