Komplimenti-da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Komplimenti-da ili ne?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

HAD~

Aktivan član
Poruka
1.917
Da li praktikujete da date poneki kompliment na pocetku komunikacije sa devojkom? Moje shvatanje je da,ako pohvalite devojku koja je prosecnog izgleda,dobijate plus,a ako to uradite kod neke koja je atraktivna,postajete sonja... :per::per::per:

Da li praktikujete da date poneki kompliment na pocetku komunikacije sa devojkom? Moje shvatanje je da,ako pohvalite devojku koja je prosecnog izgleda,dobijate plus,a ako to uradite kod neke koja je atraktivna,postajete sonja... :per::per::per:
Ma sve zene vole komplimente, neke samo iskrene nekima sve jedno samo da ih se pohvali. ;)
Ja bas nisam slatkoreciv, komplimente doziram da bi znala da ih ceni kad ga dobije a tad je kompliment iskren.

prija ako sama znam da je to tako ako je iskreno pa je on nesto primetio, vise mi prijaju komentari u vezi mog karaktera, nekih osobina koje nisu tako ocigledno cak i da nisu dobre,
znaci da je pazljivo posmatrao kakva jesam.
ostalo su nebitne kurtoazne pricice i ne pridajem im znacaj, mogu i da me smaraju

i sama kazem samo ono sta mislim i sto se odnosi na neciju licnost pre nego izgled.

prija ako sama znam da je to tako ako je iskreno pa je on nesto primetio, vise mi prijaju komentari u vezi mog karaktera, nekih osobina koje nisu tako ocigledno cak i da nisu dobre,
ostalo su nebitne kurtoazne pricice i ne pridajem im znacaj, mogu i da me smaraju
jeli...a čija si sad pa ti (koj ti nick bijo ranije)...?

i sama kazem samo ono sta mislim i sto se odnosi na neciju licnost pre nego izgled.
malo je bzvz preskociti izgled ako se uglavnom na osnovu njega pronalazimo..do unutrasnjih kvaliteta je teze doci a tek sto se krije..pa ces onda procenjivati dal ti je neko rekao da si zaista pametna posle par recenica ili ti podilazi

Back