KOMPLEKSI :)

Evo rekoh da vas pitam-imate li kompexe i, ako imate, koji su... Nego, onda bi bio red da pocnem od sebe... Paaa, ja ZAISTA sto se tice izgleda (mislim face i ostalog) uopste nemam komplekse, jedini moj kompleks je-visina. Jaaakooo sam visoka, 1.82cm i to me bas, bas nervira... Mislim, dosta njih mi govori nesto u fazonu: ''To ti je super'' i tako to, ali sta cju ja kad meni smeta :cry:
A sta je sa vama??? :wink:

Paaa lepo je kada je devojka visoka (ali ne preterano)....ja sam naprimer za swoje godine dosta wisoka..i kazu mi da kada obucem kracu suknju da izgledam lepo (ne hwalim se!!!! nego samo kazem.).....A koje si godiste:?:

meni fali josh....dosta...:lol: jao bre mene moji nokti nerviraju...stalno se lome...a sad kao ocju da ih pustim ... jadni... :lol:
i ocju manje doope....za jedno....3cm... :lol: xex

ocu i ja manje dupe!! i duze nokte...kako sam ih prije(!!) grickala izgleda da im se bas usporio rast..uff.. agreota kazu da imam bas lijepe ruke...e imam i komplex zbog oblika glave!!uzas!!

samo to?heh.... :)

kod mene,pa ne znam,jedan dan imam goooomilu komplexa a drugi dan sam narcis.... :roll:

ali uvek sam preopterecena izgledom kose...ko da mi je to najbitnija stvar na svetu :roll:
a ponekad imam komplexe tipa-ja ne vredim nista,svi su bolji od mene,nista ne umem itd... :cry:

Znaciii kao da sam ja ovo piisaLa iisto takoo.....znacii UZAS....aLii ***....:-(..sta ces tako nam je sudjenooo

samo ti treba jednu plesku dobru da se opametiš i da skontaš svoju vrijednost takva kao što si sad!
ako Pamela Anderson ima guzicu kao tenkovsku gusjenicu ne mora značiti da i ti moraš imati!
budi sreća svojim tijelom, svakako će se na kraju raspasti :lol:

Ja sam mnogo iskomplexirana osoba....
Nista ne volim na sebi sem ruku, noktiju.....
Mogla bih da imam tanje butine.... i manje doope :D
I naravno manji stomak, ali sad imam stomace, mislim nije jos leto :)
I noge malo...kxm, kxm...:S
Mada, ne preoptercujem se time. Takva sam kakva sam :D

Back