Ceka92
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
nemam komplekse.mozda kompleks vise vrednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali sirokim kukovima? Bolje to nego da nemas ni kuk ni struk. :smile:Tachka:njaaaa.... siroki kukovi.... nerviraju me....
ali sam i pored toga narcis...
mada ne valja to...
Hoces da se menjamo? Ne ocajavaj! Ostaje ti da se ponasas starije i ozbiljnije.yexxx:I ja sam klinka...a izgledam kaooo klinceza...to je i mladje od klinke...pa me startuju osnovci...sta bi s tim?
Plus sve moje drugarice izgledaju starije...a ja onako visoka metar i zelja da porastem...
...bas sam upecatljiva...
Da,to sam ja (:0Electra:Da se ne nadje neka dobra dusha (Sonja, samo te gledam), moram da naglasim da nije istina da me niko ne startuje.![]()
Dobrodasla!Anjci:Ovo je neverovatno!!! Bila sam ubedjena da sam samo ja izgubljena i nesavrsena, a sada sam videla da ono sto je jednima kompleks, drugima savrseno odgovara. Bas je lepo sto smo svi tako razliciti...
Imam i ja dosta mana, ali posto sam prvi put ovde, necu vam ih otkriti...
Hvala, bas si super :razz:Apsolutno_nova:Dobrodasla!![]()
Pa ja nisam dala doprinos ovoj temi...
Hm, nemam fixiranih kompleksa. Ali, kada sam lose, znam si naci 1 001 glupavu manu.
Zabavno je kada to uvece zapisem pa onda kada se ujutru probudim i citam cjepam se od smijeha.
I zanimljivo je koliko ljudi ne primjecuju one stvari koje mi smatramo "nasim manama".