KOMPLEKSI :)

imam uzasne komplekse, mislim da sam debela, al nije to neka ozbiljna debljina, nego da smrsam samo na primer 3kg bila bih ok...ali ne ide mi nesto....
i ne volim se ensto, mada imam trenutke kad bas volim kako izgledam...

E, brate...nikad nisam bila iskompleksirana do skoro.
Znači, sad kad se pogledam samo pronalazim mane!!!!!
Užas!!!!!
Čak počem da plačem, misleći da nemam ničega dobrog na i u sebi...
Niska sam, debela, imam suvu kosu, imam odvratan nos, mucam....primetila sam da sam postala zatvorenija prema ljudima. Kao da sam zbog kompleksa izgubila ogromnu dozu samopouzdanja :( baš je fuš osećaj :( :(

E, brate...nikad nisam bila iskompleksirana do skoro.
Znači, sad kad se pogledam samo pronalazim mane!!!!!
Užas!!!!!
Čak počem da plačem, misleći da nemam ničega dobrog na i u sebi...
Niska sam, debela, imam suvu kosu, imam odvratan nos, mucam....primetila sam da sam postala zatvorenija prema ljudima. Kao da sam zbog kompleksa izgubila ogromnu dozu samopouzdanja :( baš je fuš osećaj :( :(

Nemoj da se bedachis.Samo shvati da vredis,i da imas ukusa(volis jacksona;):)) Samim tim se izdvajash.Zar bi radije da si neka mrsava,visoka,a da imas ukus k'o i sva deca u nasoj drzavi,sto vole tu muziku koju vole.ne opterecuj se toliko time kako izgledash.:)

Nemoj da se bedachis.Samo shvati da vredis,i da imas ukusa(volis jacksona;):)) Samim tim se izdvajash.Zar bi radije da si neka mrsava,visoka,a da imas ukus k'o i sva deca u nasoj drzavi,sto vole tu muziku koju vole.ne opterecuj se toliko time kako izgledash.:)

Kako samo ymes da pronadjes slabu tacku :D...
Ovo za debljinu sam malo preuvelicala, cisto da napomenem...
Jeste u sustini tako, nema svrhe traziti samo mane na sebi...tada nikada necemo biti zadovoljni sobom...ovako, samo slusamo jacksona i zivot je prelep ;)
Thanks

Back