KOMPLEKSI :)

I ja sam klinka...a izgledam kaooo klinceza...to je i mladje od klinke...pa me startuju osnovci...sta bi s tim?
Plus sve moje drugarice izgledaju starije...a ja onako visoka metar i zelja da porastem...
...bas sam upecatljiva...

yexxx:
I ja sam klinka...a izgledam kaooo klinceza...to je i mladje od klinke...pa me startuju osnovci...sta bi s tim?
Plus sve moje drugarice izgledaju starije...a ja onako visoka metar i zelja da porastem...
...bas sam upecatljiva...
Hoces da se menjamo? Ne ocajavaj! Ostaje ti da se ponasas starije i ozbiljnije. :D A ja bas ne mogu da se ponasam neozbiljnije. :(

Ovo je neverovatno!!! Bila sam ubedjena da sam samo ja izgubljena i nesavrsena, a sada sam videla da ono sto je jednima kompleks, drugima savrseno odgovara. Bas je lepo sto smo svi tako razliciti...
Imam i ja dosta mana, ali posto sam prvi put ovde, necu vam ih otkriti...

Pa ja nisam dala doprinos ovoj temi... :)

Hm, nemam fixiranih kompleksa. Ali, kada sam lose, znam si naci 1 001 glupavu manu.
Zabavno je kada to uvece zapisem pa onda kada se ujutru probudim i citam cjepam se od smijeha.

I zanimljivo je koliko ljudi ne primjecuju one stvari koje mi smatramo "nasim manama".

Pa ja nisam dala doprinos ovoj temi... :)

Hm, nemam fixiranih kompleksa. Ali, kada sam lose, znam si naci 1 001 glupavu manu.
Zabavno je kada to uvece zapisem pa onda kada se ujutru probudim i citam cjepam se od smijeha.

I zanimljivo je koliko ljudi ne primjecuju one stvari koje mi smatramo "nasim manama".

Isto tako i ja...ali kad sam loshe...onda widim milion mana i ubedachim se...posle narawno swe bude ok i skontam se da sam normalna prosechna osoba bez potrebe za komplexima ;)

I to je tachno... 8)

Back