MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
pa ja znam da sam debela,i iako mi mnogi pricaju da sam tako mnogo slatka i da ne treba da se menjam,ja opet nisam zadovoljna.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si to postigla :shock: :shock: ??Marija 90:ja imam komplexe zbog podbradka i zbog velikok nosa,i zbog struka koji je nekada bio 60cm,a sada je70cm, i to me uzasno nervira. a imam samo 48 kg i visinu 175cm..
I ja sam isto niska...sto me strasno nervira. Samo, ti imas 15, 16 godina, imas jos fore, a ja 18 i 'visoka' sam 158cm. To mi bas smeta, pogotovo sto su svi u mom drustvu visoki (180+)Marija15:Mene nervira sto sam niska.152cm. Za ostalo nemam nikakve komplekse!!!!!!!!!!
Такође. Тог дана постао сам други човек. Мада ово нема везе са мојим комплексима већ са предрасудама других људи...Electra:Ja sam jedva dochekala da cvidzhe zamenim sochivima... (:
Ma ja sam sebi lepsha ovako, mada su mi govorili da mi naochare okej stoje. Mislim, to je tachno, ali jednostavno mi se ovako vishe svidja. A i smaraju me cvidzhe, i hocju sunchane, i tako..Dovla:Такође. Тог дана постао сам други човек. Мада ово нема везе са мојим комплексима већ са предрасудама других људи...
aleksandrica_k:I ja nosim cvidze, ali uopste nemam kompleks zbog njih, OK su mi.
Electra:Narashcjesh...nego, shto bre stavljash toliko uzvichnika? :?
Mmmm mmm ma bbbbratttee tooo je ulltraaa se se se sek sekkkk jebitacno!Keeper:a ja sam mucao celu osnovnu shkolu dok nisam otishao kod logopeda.
ne znam koliko je to bilo sexy.![]()
Šta fali visni... extra bwe.. možeš da budeš maNJekenka...Ivano Destroyer:Ja sam iskompleksirana do bola: visina 1,81m, "golmanska" gradja, talasasta kosa, bubuljice (koje se, sretjom, vishe ne primecuju, but still...), akcenat...........![]()
![]()
![]()