KOMPLEKSI :)

Cao! Ja sam samo 4 cm niza od tebe i uprkos tome sto su me decaci iz razdreda stallno zezali jer su svi bili za glavu nizi od mene, sto su mi zlobne cice iz razreda govorile da to sto imam noge do vrata nije lepo, ja sam uvek zelela da sam 2 cm visa!
Te stoga I envy U!

bar 3 cm visine.....sam mislio da cu izrasti....i sto mi u glavi neke stvari nisu jasne,stalno tako....popusta dan pa se javi.....ta hemija u glavi sto mi se dogadja me vodi do ludila,samo sto ne poludim!

Ja sam u osnovnoj imala kompleks zbog cvika.Nosim ih od..pa jako rano sam pocela.I sad sam 'na socivima'(zbog prakticnih razloga) ali kontam da mi cvike vise odgovaraju.Vise sam ja-ja :)))
E,da..osnovna. :lol: Meni je bio sou.Jedne god slatka svima,sledece me zezaju svi redom.Streber(cvike,proteza itd).A onda sam napunila sweet 18 :lol: Al se stvari menjaju...People are ch(str)ange

U bre,koliko vas sa 'ocnom problematikom' :lol: ne,iskreno,u tom periodu na neki nacin su me obelezile,valjda sto sam bila jedina u okolini.Iako ovo bas i nije mali grad. :roll: Pa tudje predrasude i stvaraju komplekse.Govorim uopsteno,ne samo o cvikama.

E alex.Moj rodjak je imao govornu manu kao klinac.A iq mu je...Eno,trenutno se zeza na masinstvu...onako usput.Te gluposti bre nemaju nikakve veze..

Dovla:
Такође. Тог дана постао сам други човек. Мада ово нема везе са мојим комплексима већ са предрасудама других људи...
Ma ja sam sebi lepsha ovako, mada su mi govorili da mi naochare okej stoje. Mislim, to je tachno, ali jednostavno mi se ovako vishe svidja. A i smaraju me cvidzhe, i hocju sunchane, i tako.. :mrgreen:

Ja sam imao ne baš kompleks.. ali smetalo mi je... ili je to kompleks :p Zbog mog kotRrRRrrljajućeg slova R. Ali onda mi je dosta devojaka reklo kako im je to izuzetno slatko i zanimljivo... i tako sam shvatio to nije kompleks... to je DAR! :)

Keeper:
a ja sam mucao celu osnovnu shkolu dok nisam otishao kod logopeda.

ne znam koliko je to bilo sexy. :)
Mmmm mmm ma bbbbratttee tooo je ulltraaa se se se sek sekkkk jebitacno! :D
Ja sam kod logopeda išao još u vrtiću kad sam bio... do polaska u osnovnu sam napravio napredak... da sa V i V predjem na Rrrr i Uuu :D

Back