Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ti si sama sebi teshka (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super ti je visina sta fali,ja bih volela da imam jos koji cm pa da i ja budem tolikaIvano Destroyer:Ja sam iskompleksirana do bola: visina 1,81m, "golmanska" gradja, talasasta kosa, bubuljice (koje se, sretjom, vishe ne primecuju, but still...), akcenat...........![]()
![]()
![]()
Sad moram i jaFlame:[spamujem temu,no dobro,mooooorala sam]
mnooooooooooooooogo ti je leeeeeeeeeeeeeeep avataaaaaaaaaaaaaaaaar![]()
:shock: :shock: :shock:Banshee:eh,i volela bih da imam manje sise![]()
:shock: :shock: :shock: Da, definitivno bi trebala. Idi sad u cjoshak i nabijaj si komplexe.shushu:blah, ja neshto nemam komplexe. A mozda bih trebala.
Ti si '91 :shock: :shock: :shock:Ivano Destroyer:Ja manekenka!!! (pogledaj sliku u profilu=Kloshke). Ja mogu da budem samo rukometni gloman (shto i jesam).
But its a gift!!! Don't throw it away!Banshee:eh,i volela bih da imam manje sise![]()
Lakše ti je da ideš na časove jogeKeeper:ocju i ja vecji ****.
osim ako struchni zhenski kolegijum ne utvrdi da nema potrebe.![]()
Dovla:Такође. Тог дана постао сам други човек. Мада ово нема везе са мојим комплексима већ са предрасудама других људи...
eto tako... ljubavi,naucno je dokazano da smo najljepse... 8-)shushu:blah, ja neshto nemam komplexe. A mozda bih trebala. Niska sam, al ja bash volim svoju "visinu". Volim i svoju gradju, i ako mozda nije neshto.
al volEm sebe ;p
Odbijas sjajnog frajera (:Ivano Destroyer:Shta sam sad uradila?
Alexxandar:But its a gift!!! Don't throw it away!
Mislim da bi bilo bolje da stručni muški tim da procenu da li je to zaista neophodno...
Jel te bole leđa? Ili tako nešto?![]()
Ivano Destroyer:Obavezno!
Imam ja i za tebe neshto...
....pesnaju u vugla![]()
Zapravo ja sam mislio na to da izgledaš starijeIvano Destroyer:Znam da izgledam k'o da imam 12 godina, nemoj da se chudish sa 12 sam izgledala kao da mi je 7.
Bash si mi na suptilan i fin nachin ukazao na to da sam borGa. :-( *******, poruznelo se od svakodnevnog stresa (eto shta Duvoloshka uradi choveku)...
Heheh.. i to ume da bude faktor...Ivano Destroyer:*******, poruznelo se od svakodnevnog stresa
Uuuuu možeeeeeeeee, možeeee, možeeee...Ivano Destroyer:Znojnica imam na kilo, poklonitju ti neku...
Možda da nabaviš... armirano betonski brus?Banshee:ma ne ali meni smeta.
to ko kad potrcis za autobusom a moras da drzis sise na okupu
dobro,nije tako,ali koji ce mi **** ovolike sise.
i lepse bi mi stajale manje na moju gradju...ovako,blahuvek me stezu majice oko ledja i sisa,pod uslovom da mogu da udjem u ono sto se prodaje po prodavnicama
jednostavno vise volim manje.
Za lakše probijanje kroz životBanshee:dobro,nije tako,ali koji ce mi **** ovolike sise.
Ivano Destroyer:Ja sam iskompleksirana do bola: visina 1,81m, "golmanska" gradja, talasasta kosa, bubuljice (koje se, sretjom, vishe ne primecuju, but still...), akcenat...........![]()
![]()
![]()
Ivano Destroyer:Thank you very much! :-) :-) You are nice...
Ali 'de nadje Zvezde Granda?! Ja sam punx!!! Punk's not dead, but I am...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (uzvik bola koji para ushi)
Ovo baš i nije neki komplimentmicika_015:I lichish mi na silviju iz zvezda granda bash bash bash....