DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
Me too! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zreliji su. Mislim, kad vidis ove moje iz odeljenja, jednostavno ti dodje da se zamislis kuda ide ovaj svet...naancy90:u srednjoj je drustvo bolje......mislim, bar tako vidim ove iz mog odeljenja...svi slozni, najludje smo odeljenje...svako ima neko zaduzenje bukvalno...ja se svadjam sa profesorima....ne...ja se svadjam sa svima... :-|
Sweet_Jane:Ti suvise oprastas. Tako te uzimaju zdravo za gotovo.
Mene je npr celo odeljenje ispalilo zato sto slusam rock, metal i punk. Decaci su mi se rugali, pricali svasta o mene, jedan je dio najgori, govorio je svima kako me je video da se bodem na Kalishu. Jedne veceri organizovala je moja drugarica neku mini zurku na kojoj me je vredjao taj lik i ja sam se svadjala s njime. Posle mi je bilo dosta svega i otisla sam u ednu sbu u kojoj nije bilo nikog. Bila sam jako besna na sebe sto sam se toliko cimala i od besa sam pocela da placem. Jednostavno nisam mogla da se zaustavim. Ubrzo su dosle sve devojcice i krenule nesto tu da mi kokodacu i posle su isterali tog tupana u tu sobu. On je pokusavao da otvori vrata da izadje ali mu nisu dali. nesto smo malo popricali i on je izasao. Posle je svima rekao kao sam ja pocela da ga udaram i da sam mu opalila samar. :shock: Mislim, daj.... Svi su me mrzeli, i idalje me mrze, i smestaju mi na sve moguce nacine. Jednostavno, i dalje je pakao. Medjutim sad ih qliram. Imam samo jednu drugaricu kaja je stala na moju stranu kad niko nije. Uglavnom se druzim s ljudima van skole. Jedva cekam da upisem srednju.
Ma ne sazaljevaju te vec si ti to uvrtela u svoju pametnu glavicuSindy92:Visina i nije bash kompleks,verujte mei,pa zaboga sve manekenke su visoke....gledajte na to i sa lepshe strane......doj je moje kompleks veci a to su bubuljice,uf,mrzim ih...imam utisak da me ljudi chudno gledaju kada izadjem u grad i da me sazaljevaju,shto ja MRZIM!!!
Kod mene nista nema zezanja. Oni sve to najozbiljnije misle, a pre su se kao 'zezali' :-(DaNa_Pa:Ma ovi u osnovnoj svi slushaju narodnjake, k'o debili neki. I mene su gledali k'o narkomanku zato shto sam jednom pustila da slusham neki rock. Drug me zove nark! Ali dobro, to je vishe iz zezanja, kod dechaka, mada kod devojchica kada pustim rock pochnu da kolutaju ochima.