Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.920
Beograd i Amerika, no comment.Где се налази решење не зна се,много је одвратно што је Београд умислио да јесте Америка и ево старо нестаје зида се ново,нико да спомене било шта.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Beograd i Amerika, no comment.Где се налази решење не зна се,много је одвратно што је Београд умислио да јесте Америка и ево старо нестаје зида се ново,нико да спомене било шта.
Ti bi nama zabranila da nas interesuje Srbija. Tu si se malo vec presla...Srbija je stvar interesovanja svakog Srbina na planeti. Ili bi ti mozda zastupala radije tezu da je Srbija matica samo "Srbijanaca", da ne kazem UZASrbijanaca?i znaš jer se kuneš u AV i sns. Naravno da sam sa tobom imala raspravu i potencirala na tome da nije fer da mi govoriš kako grešim a i ne živiš ovde. To se nije odnosilo isključivo i samo na Srbe iz Srspke već na sve koji tako razmišljaju.
Na jednoj temi se pomenuo ovaj izraz pa me zaista interesuje koliko nas iz provincije ima komplekse vezane za "beograđane"? I na šta se odnose ti kompleksi?
Ti bi nama zabranila da nas interesuje Srbija. Tu si se malo vec presla...Srbija je stvar interesovanja svakog Srbina na planeti. Ili bi ti mozda zastupala radije tezu da je Srbija matica samo "Srbijanaca", da ne kazem UZASrbijanaca?
Mnogo ljudi voli Srbiju, a da nisu Srbi. Daj pustite malo civilizacije da prodre do vas (ovih na forumu). Doduše kada vidim one navijačke grupe, sendvičare, ćacije i ostale upitne, plašim se.Ti bi nama zabranila da nas interesuje Srbija. Tu si se malo vec presla...Srbija je stvar interesovanja svakog Srbina na planeti. Ili bi ti mozda zastupala radije tezu da je Srbija matica samo "Srbijanaca", da ne kazem UZASrbijanaca?
Крш град а ипак магнет за комшије. Не капирам разлог.Mnogo ljudi voli Srbiju, a da nisu Srbi. Daj pustite malo civilizacije da prodre do vas (ovih na forumu). Doduše kada vidim one navijačke grupe, sendvičare, ćacije i ostale upitne, plašim se.
Žao mi je stare Srbije, u stvari Beograda. Od malih nogu sam bila zaljubljena u taj grad.
Крш град а ипак магнет за комшије. Не капирам разлог.
Mene veže djetinjstvo i djevojaštvo provedeno tamo. Familija i par dobrih prijatelja.Крш град а ипак магнет за комшије. Не капирам разлог.
Lapsi udaj se za mene i lijeci me od zablude mi slatke.Mnogo ljudi voli Srbiju, a da nisu Srbi. Daj pustite malo civilizacije da prodre do vas (ovih na forumu). Doduše kada vidim one navijačke grupe, sendvičare, ćacije i ostale upitne, plašim se.
Žao mi je stare Srbije, u stvari Beograda. Od malih nogu sam bila zaljubljena u taj grad.
Onda moš zamislit kolki su oni krš.Крш град а ипак магнет за комшије. Не капирам разлог.
Mene veže djetinjstvo i djevojaštvo provedeno tamo. Familija i par dobrih prijatelja.
Ima Beograd nešto posebno. Ne kao nekada, ali ima samo na drugačiji način sada.
E da, nikad nisam čula da Beograđani kude ijedan grad u Srbiji. Čak ni na forumu nisam primetila.
Dok naši nebeogradski sunarodnici stalno moraju da istaknu kako je Beograd krš u odnosu na Pariz. Zamisli, Beograd nije kao Pariz!
Oni nikad ne bi živeli na Vračaru Hisorical
Ne, ne, ni za živu glavu.
Stoput je bolje u Surdulici
Kao što ni mi Beograđani ne bismo živeli u Parizu jer Pariz je realno seljana u odnosu na Tokio.
Nikako Pariz, Karaburma je zakon
Zemunci su oduvek bili poznati po svom separatističkom duhuБеоград јесте крш за Земун. Не долазимо у госте и исте не примамо. Биће пасошка контрола са ове стране Бранковог моста. "Што си дошао, ко те послао, за кога радиш?"![]()
Mogu da ti linkujem, ako želišE da, nikad nisam čula da Beograđani kude ijedan grad u Srbiji. Čak ni na forumu nisam primetila.
Dok naši nebeogradski sunarodnici stalno moraju da istaknu kako je Beograd krš u odnosu na Pariz. Zamisli, Beograd nije kao Pariz!
Kao što ni mi Beograđani ne bismo živeli u Parizu jer Pariz je realno seljana u odnosu na Tokio.
AjdMogu da ti linkujem, ako želiš![]()
Iako obožavam Radovića, sa ovime se ne bih složila, ili bih ga uputila na temu lokal-patriotaКо је имао среће да се јутрос пробуди у Београду, може се сматрати да је за данас довољно постигао у животу. Свако даље инсистирање на још нечему, било би нескромно.
Душко Радовић
Retko idem u Bg a i tada ne obuvam cipele, odem bosaSvi iz provincije u beogradu provedu život u strahu da ne ukaljaju cipele.
E da, nikad nisam čula da Beograđani kude ijedan grad u Srbiji. Čak ni na forumu nisam primetila.
Београд јесте крш за Земун. Не долазимо у госте и исте не примамо. Биће пасошка контрола са ове стране Бранковог моста. "Што си дошао, ко те послао, за кога радиш?"![]()
Ne bih ti ja živela u Bg ni da me puškom terajune bih ti u zemun isla da zivim da mi daju besplatnu kucu.![]()
Ne bih ti ja živela u Bg ni da me puškom terajuznaš koliko puta sam ovo čula
a da pomenem i ponašanje bg vozača kada vide auto sa nekom drugom tablicom iz Srbije
![]()