Mike MC
Elita
- Poruka
- 18.874
ahahah...PSU samo za toAu furuna u najavi , to će da ždere 200W

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahah...PSU samo za toAu furuna u najavi , to će da ždere 200W
pa zasto bi bubreg prodavo..sperm donator je bolja zarada..koji bubreg prodati![]()
Znači u idle cepa 100Wza 13900k pise na jednoj slicu u cosku 399W, al sam procito da moze ici i preko 400W..
znas ti koliko je to litara...pa zasto bi bubreg prodavo..sperm donator je bolja zarada..![]()
20 puta doniras..znas ti koliko je to litara...![]()
20 puta doniras..
Sta ti fali u dve smene i gotov si za 10 dana.
i svaki dan po 2x sa zenom...pa sta ce ostati od meneSta ti fali u dve smene i gotov si za 10 dana.
Ima posla ko hoce da radii svaki dan po 2x sa zenom...pa sta ce ostati od mene![]()
Koji će ti to? Možda da se džekirašslusam price da ce 13900K biti oko 600 dolarcica..al nesto sumnjam, mislim da ce cijena biti veca..
Jok... dok surfujem netom, igram stare video igre ili radim bilo šta drugo - sve je normalno. Ali ne znam baš bi' li se usudio da pokrenem neku od modernih zahtevnih igara koje i inače dobro zagreju komponente... možda bolje ne dok je temperatura iznad 30°C.gori li vam komp..kod mene danas upeklo, em soba od jutra do mraka na suncanoj strani..temp cpu 47-50..
bolje da je 69-kagledam disk, 66 stepeni..![]()
Povećala se temperatura proca na 36. Pretpostavljam ako pokrenem neku zahtevnu igru da bi išlo do 50gori li vam komp..kod mene danas upeklo, em soba od jutra do mraka na suncanoj strani..temp cpu 47-50..