JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
ian:Prestizna lokacija u centru Londona, ne vishe od 40-50m2...
I papirici, kartice, rachuni...
skromne li devojkeeeeeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ian:Prestizna lokacija u centru Londona, ne vishe od 40-50m2...
Mozda mozesh to nazvati skromnoshcu... ili mozesh biti neskromna i zeleti da se danas samo dobro osecash i da nemash ratnike u glavi.. shodno svojim zeljama i potrebama... kao i ukus...JOVANA77:ian:Prestizna lokacija u centru Londona, ne vishe od 40-50m2...
skromne li devojkeeeeeeeeeeeee
reci...JOVANA77:eh.................moje zelje..........
...a ni

hajde lepo priznaj da si ga sakrilamishica:Ma o koja dva metra ja govorim...danas sam Titania...nema pupka...![]()
![]()
![]()
...ma danas nista ne priznajem...Ma to je najbolje rasporedjena stvar na svetu. Svako misli da je ima dovoljno. :wink:Sudija:Fali jos malo pameti :shock:

Betty:mENI NEDOSTAJE vremena da otfuram u banku i da uzmema parice i da kupim kredita za tel... i pozoves svog dragog .... :wink:
do recimo januara.. :? pa bih onda opet neke 6-tice..nekako, umem da budem skromna kad zelim... kosmopolit:Betty:mENI NEDOSTAJE vremena da otfuram u banku i da uzmema parice i da kupim kredita za tel... i pozoves svog dragog .... :wink:
Ma ne nego da se dopisujeeeeemmm.........sa jednim interesantnim deckom. (!)
Betty:kosmopolit:Betty:mENI NEDOSTAJE vremena da otfuram u banku i da uzmema parice i da kupim kredita za tel... i pozoves svog dragog .... :wink:
Ma ne nego da se dopisujeeeeemmm.........sa jednim interesantnim deckom. (!)
Iz lifta?
Garava.:Iz lifta?