KOME STA FALI?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oby wan kenoby:
MALO PILE:
beograd,ada,tas,kosutnjak,splavovi,narodnjaci u klubovima,knez mihajlova,silikonska dolina,obilicev venac,mek na terazijama....jooooooooj
Tebi na Tajladnu fali Beograd i Ada? :shock:
Znaš šta?
Znam dobrog psihijatra. :roll:

ovde jeste kao u pravom raju,to mislis prvih nedelju dana,ali posle mesec...pitala bih te.ee,oces da se menjamo :?: :lol: ti meni dodjes sa avioncicem i ja se vratim a ti ostanes,aaa,sta kazes :?: :lol:

MALO PILE:
oby wan kenoby:
MALO PILE:
beograd,ada,tas,kosutnjak,splavovi,narodnjaci u klubovima,knez mihajlova,silikonska dolina,obilicev venac,mek na terazijama....jooooooooj
Znaš šta?

ovde jeste kao u pravom raju,to mislis prvih nedelju dana,ali posle mesec...pitala bih te.ee,oces da se menjamo :?: :lol: ti meni dodjes sa avioncicem i ja se vratim a ti ostanes,aaa,sta kazes :?: :lol:

tužna veoma tužna vest ,,silikonska dolina više ne postoji -- naučnici uveli merenje IQ -- napravili naplatne rampe mamu im ,,, pa ko ima ispod 80 ,,njemu zabranjen pristup širem centru ,, a na tašmajdan bacili bombu tako da su i ostali narodnjaci u strahu ---istrebljuju se ZNAŠ

Dah_andjela:
Lanfear:
...jedan... ah, jedan dechko koji tako prokleto savrsheno izgleda i koji je toga savrsheno svjestan....

Narcis :lol: :wink:
Jeste. Lako bih ga ja zaboravila da je bzvz kao osoba. Ali nije.
Totalno se razlikuje od svih koje poznajem.
Jedina osoba pored koje se totalno gubim.
Deshava mi se da se, nakon pola sata razgovora sa njim ne sjecam ni jedne jedine rijechi.
Bash ima uticaja na mene.
U stvari, imao je.
Bar se nadam.

avesic:
MALO PILE:
oby wan kenoby:
MALO PILE:
Znaš šta?

tužna veoma tužna vest ,,silikonska dolina više ne postoji -- naučnici uveli merenje IQ -- napravili naplatne rampe mamu im ,,, pa ko ima ispod 80 ,,njemu zabranjen pristup širem centru ,, a na tašmajdan bacili bombu tako da su i ostali narodnjaci u strahu ---istrebljuju se ZNAŠ

jel si ti to ozbiljan :?: :?

Back