struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
ti si neki fin svet. blagodarim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Mene treba cmar!![]()
Suzy:Steffan:Mene treba cmar!![]()
He, he...lepo je cuti i kada je neko iskren...sad htedoh da odgovorim u tvoje ime...ali -sve si rekao.... :?

ops: Tuzno je to. Jedni nece da slushaju, drugi ne mogu da ukapiraju, treci su previshe zaokupljeni sopstvenim mislima kojima dave sve ostale i ne dozvoljavaju im da dodju do rijechi, chetvrti... ah, mogla bih ovako u nedogled. Bzvz.VisionOfDisorder:eh.
neko sa kim mogu da podelim svoje misli.
Lanfear:Tuzno je to. Jedni nece da slushaju, drugi ne mogu da ukapiraju, treci su previshe zaokupljeni sopstvenim mislima kojima dave sve ostale i ne dozvoljavaju im da dodju do rijechi, chetvrti... ah, mogla bih ovako u nedogled. Bzvz.VisionOfDisorder:eh.
mozda onaj pre sazrevanja? ne pati, sada imas novi deo sebe. raduj se!Tommy_V:Meni fali deo mene... :?
Ni u jednu od gore navedenih... uvijek, ali uvijek cu pokazati razumijevanje i saslushati svakoga... prije sam ochekivala da to bude obostrano, ali davno je to bilo... sad sam zadovoljna i kada me ostave na miru, samu sa svojim mislima...NatasaNatasa:Lanfear:Tuzno je to. Jedni nece da slushaju, drugi ne mogu da ukapiraju, treci su previshe zaokupljeni sopstvenim mislima kojima dave sve ostale i ne dozvoljavaju im da dodju do rijechi, chetvrti... ah, mogla bih ovako u nedogled. Bzvz.VisionOfDisorder:eh.
U koju grupu ti spadaš?

mikajo:Najbolje bi bilo da su svi pametni kao ti lanfear !
Nemam sad onaj smajli za ironicni osmeh ali samo da kazem i taj smajli dodajem i stavljam tacku
. <--- evo je
Vracash mi za ono shto sam napisala o tvom odnosu prema roditeljima i tvojoj ''zrelosti''?mikajo:Najbolje bi bilo da su svi pametni kao ti lanfear !
Nemam sad onaj smajli za ironicni osmeh ali samo da kazem i taj smajli dodajem i stavljam tacku
. <--- evo je