gost 30309
Domaćin
- Poruka
- 4.376
...jedan... ah, jedan dechko koji tako prokleto savrsheno izgleda i koji je toga savrsheno svjestan....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lanfear:...jedan... ah, jedan dechko koji tako prokleto savrsheno izgleda i koji je toga savrsheno svjestan....
:wink: To nase generacije nisu imale iz dobroUzaludna:Detinjstvo.
oby wan kenoby:Tebi na Tajladnu fali Beograd i Ada? :shock:MALO PILE:beograd,ada,tas,kosutnjak,splavovi,narodnjaci u klubovima,knez mihajlova,silikonska dolina,obilicev venac,mek na terazijama....jooooooooj
Znaš šta?
Znam dobrog psihijatra.![]()
ti meni dodjes sa avioncicem i ja se vratim a ti ostanes,aaa,sta kazes

Ja sam imala predivno pa mi je tesko da priznam da je proslo.Zaglavila u nekom medjuprostoru,mozda adolescenciji...naturaly:To nase generacije nisu imale iz dobroUzaludna:Detinjstvo.
poznatih razloga...
Na to se ne zalim! Nekako se navikao!!!
MALO PILE:oby wan kenoby:Tebi na Tajladnu fali Beograd i Ada? :shock:MALO PILE:beograd,ada,tas,kosutnjak,splavovi,narodnjaci u klubovima,knez mihajlova,silikonska dolina,obilicev venac,mek na terazijama....jooooooooj
Znaš šta?
ovde jeste kao u pravom raju,to mislis prvih nedelju dana,ali posle mesec...pitala bih te.ee,oces da se menjamo![]()
![]()
![]()

Jeste. Lako bih ga ja zaboravila da je bzvz kao osoba. Ali nije.Dah_andjela:Lanfear:...jedan... ah, jedan dechko koji tako prokleto savrsheno izgleda i koji je toga savrsheno svjestan....
Narcis:wink:
cuti i uzivaj :wink:LPhoklica:Sada ništa.
da li je moguće?
Ma da, heheLanfear:cuti i uzivaj :wink:LPhoklica:Sada ništa.
da li je moguće?
avesic:MALO PILE:oby wan kenoby:Tebi na Tajladnu fali Beograd i Ada? :shock:MALO PILE:beograd,ada,tas,kosutnjak,splavovi,narodnjaci u klubovima,knez mihajlova,silikonska dolina,obilicev venac,mek na terazijama....jooooooooj
Znaš šta?
ovde jeste kao u pravom raju,to mislis prvih nedelju dana,ali posle mesec...pitala bih te.ee,oces da se menjamo![]()
![]()
![]()
tužna veoma tužna vest ,,silikonska dolina više ne postoji -- naučnici uveli merenje IQ -- napravili naplatne rampe mamu im ,,, pa ko ima ispod 80 ,,njemu zabranjen pristup širem centru ,, a na tašmajdan bacili bombu tako da su i ostali narodnjaci u strahu ---istrebljuju se ZNAŠ
:?