Коме одговарају блокадери?

Шта је блокирано?

• 1. Режим, који треба да падне

glasova: 9 39,1%
  • 2. Сви ми, ни криви ни дужни

glasova: 7 30,4%
  • 3. Здрав разум

glasova: 6 26,1%
  • 4. Решење ове ситуације

glasova: 2 8,7%

• Ukupno glasova
    23
Samo da cestitam Rolo i sl indijancima na otvaranju ..Konacno imaju gde da izvade vizu u BGD..
Screenshot_20250328_214128_Chrome.jpg

Samo da cestitam Rolo i sl indijancima na otvaranju ..Konacno imaju gde da izvade vizu u BGD..
Pogledajte prilog 1705329
Malopre sam bio na toj adresi na Novom Beogradu da prover to sto se pise.
Kao prvo sajt je postavljen 2022 godine i ne funkcionise. Nije postavljen od strane kosovskih insritucija vec pojedinih provokacionih elemenata.
Drugo na adresi gde se registrovala navodna ambasada je zapravo kancelarija kosovskih institucija koja nikada nije proradila . Ta istoj adresi se nalaze samo neke firme i kancelarija Delegacije Evropske Unije. Koliko sam mogao da saznam niko ne zna gde se nalazi navodna ambasada kosova.

"JASNO je da je sadašnji ciklus studentskih protesta u Srbiji rezultat operacija stranih obaveštajnih službi, koje traju već godinama. Treba pretpostaviti da glavna podrška protestima dolazi sa Zapada, uključujući i veliku mrežu agitatora u okviru civilnih organizacija koje su sponzorisale i obojenu revoluciju u Srbiji 2000. godine", kaže u intervjuu za „Politiku” jedan od vodećih američkih politikologa i vojnih analitičara Gregori Kopli.​

- Srpske vlasti su u pravu kada kažu da je ova druga obojena revolucija sasvim sigurno podržana od ostataka prethodne američke administracije. Pravo pitanje je da li će ovakav stav prethodne Bajdenove administracije biti prihvaćen i od Trampove ili, kako ja verujem, to neće biti slučaj. To znači da nova administracija SAD mora da iskoristi ovu dobru priliku uočavajući da je sadašnja vlast u Srbiji prijateljski raspoložena prema Vašingtonu - dodaje on.

Да ли је то крупни капитал, који не жели да се одрекне привилегија неолибералног поретка, у коме ником не полажу никакав рачун, постављају и уклањају владе по својим жељама и потребама, одређују и укидају право на живот и постојање, или је ово само заблуда младости, или оправдан и исправан начин борбе за промене у политичком животу, или пак, нешто четврто, чега се ја не досећам?
Изволите...

Протести против насиља Србији 2023ће и Студентски протести 2025 су само почетак великих промена у свим друштва света

Карл Маркс и Фридрих Енгелс

images

Poslednja izmena:
Протести против насиља Србији 2023ће и Студентски протести 2025 су само почетак великих промена у свим друштва света

images
baš će vam dva zgubidana pomoći.

ložite i žrtvujete decu zabadava. promena koje će uraditi NIŠTA.ćorav poso.

ne možeš protestima smeniti sivu eminenciju društva ili iskoreniti koorupciju ove države koja će opet podmetnuti svog igrača. negativne pojave su posledica ustrojstva države i pokvarene ljudske prirode.

civilizacijski razvoj društva je postupna stvar. i ne može se rešiti političkim partijama i ideologijama već stvaralaštvom i prosvećenjem individue.

images
Не, нису.
Циљ је управо супротан- да се додатно замагли свака идеја о социјалној правди, и замене тезе.

Zanimljivo kako na internetu ne postoji nijedan snimak ljudi-gustera
Е- ту грешиш! :roll:
Била ономад нека бразилска серија, "Тхе смиле оф тне лизард", и ја глед'о; серија крш, будалаштина; само крај генијалан.
Али зато- пејзажи Бразила, предивна музика, наивни, добри људи, и ја вид'о дете- гуштера!
Ђиласа ми!:mrgreen:

Не, нису.
Циљ је управо супротан- да се додатно замагли свака идеја о социјалној правди, и замене тезе.

...ааааа......

То је оно као кадаТаксисти месец дана блокирају и добију да не плаћају пораз .. већ паушалац...

Па адвокати 'штрајкују' ... инотари .. па добију исто неплаћање пореза ...

Па као оно ника/нико се не пита одакле 10 000 евра до 50 000 субвенције за рада места по фабрикама

Па шта вас занима што купујемо респиратоторе и по којој цени а 50% умрлих је од нестручне употребе интубера

...

оно као .. СНС (ни)је ОК ..

АЛИ

..... Пленум је оно баш ..../#(/%"(%%(&#%&(&%##))"

Poslednja izmena:
...ааааа......

То је оно као кадаТаксисти месец дана блокирају и добију да не плаћају пораз .. већ паушалац...

Па адвокати 'штрајкују' ... инотари .. па добију исто неплаћање пореза ...

Па као оно ника/нико се не пита одакле 10 000 евра до 50 000 субвенције за рада места по фабрикама

Па шта вас занима што купујемо респиратоторе и по којој цени а 50% умрлих је од нестручне употребе интубера

...

оно као .. СВС је ОК ..

АЛИ

..... Пленум је оно баш ..../#(/%"(%%(&#%&(&%##))"
:lol:
Учини напор, и напиши само једну јасну поруку, без ових "џојсизама".
Покажи им да можеш!:eek:

:lol:
Учини напор, и напиши само једну јасну поруку, без ових "џојсизама".
Покажи им да можеш!:eek:

да храним индивидуалне
лењости
давно ме је прошло
у томе нема никакве вештине ни способности
погрешно би рекли ...моћи ..
мислећи на снагу присиле
вољно ...волећи
само колектив статистички може смислено
ка бољитку просека ићи
све можемо спасити
искрено ти кажем