Kome je teze ostati sam

Haha ništa čudno!Realno je!Samo neće nitko istinu da istrese!
Srečno!
Da, to je do danasnje politike zbog koje se u medijima stalno nešto serucka o ženama, žene ovo, žene ono. Npr žene vozačica su mnogo opreznije, obzirne su i sl. Stvarnost je drugačija, žene sviraju, urlaju, radje će se zabiti nego nekoga propustiti i sl. Dalje, žene znaju slušati, one su
kooperativne, one vole surađivati i slična sranja. Stvarnost je posve dcdrugacija, žena čim se dokopa nekog položaja postaje najgori diktator, ide đonom, prvo " udaraj' pa razgovaraj i sl.

Može biti ali za veliku većinu žena izlaza nema, ako uzmemo u obzir da je samoća problem( ako je?). Mnoge žene imaju mnogo ponuda ali sve redom odbijaju, valjda idealiziraju tu neku propalu vezu iz mladosti i ne žele nikoga drugoga :think:
Žene kada ostanu udovice ili raspuštenice ožive. Zablistaju.
Nisu lude da glancaju stara jaja, koja više nikada neće ni imati sjaja. :D

Može biti ali za veliku većinu žena izlaza nema, ako uzmemo u obzir da je samoća problem( ako je?). Mnoge žene imaju mnogo ponuda ali sve redom odbijaju, valjda idealiziraju tu neku propalu vezu iz mladosti i ne žele nikoga drugoga :think:
Али опет то значи да је њима лакше јер мушкарци немају никакве понуде од стране жена, немају шта ни да одбијају.

Aha, zato bježe preko zida u ,,grad,, i ribaju wc danima :D
Tetovirali su u vojsci ženska imena, slali pisma, molili drugove da im prate cure, da ne zgriješe...:hahaha:
Paćenici teški!
o=Od cega patis ti, ako moram ja da ti objasnjavam da brkas pojmove, vadis iz konteksta i patis kognitivnu disonancu u gloovi ?
Ako zelis da razgovaras onda to mora biti na nivou doslednom sagovorniku, ovo sto pises necu ni da se trudim da opovrgavam.
Nachi vrati se na kurs inace netjemo da se druzimo, jer ja ne pravim kompromis sa perfidnom demagogijom. totjka

o=Od cega patis ti, ako moram ja da ti objasnjavam da brkas pojmove, vadis iz konteksta i patis kognitivnu disonancu u gloovi ?
Ako zelis da razgovaras onda to mora biti na nivou doslednom sagovorniku, ovo sto pises necu ni da se trudim da opovrgavam.
Nachi vrati se na kurs inace netjemo da se druzimo, jer ja ne pravim kompromis sa perfidnom demagogijom. totjka
Папак, ти то мени?
Из твојих постова се не може извући контекст, јер су ти исти пуни небулоза, недореченог и конфузног. Мозак ти је заувијек дистанциран од разума.
Поштеди ме свога труда да схватиш најобичнију зезу и ћаскање.
Што се дружења тиче, ево већ роним сузе за ускраћивањем са твоје стране.

U današnje vreme elektronike svejedno je ko ostaje sam.A što se tice emocija podjednako je i za muškarce i za žene
Problem je ako je nekome celog života partner bio dovoljan u smislu druženja i oslonac za kroz život, bez neke prevelike samostalnosti
pa kada ostane sam onda nastaje problem.Ko je celog života bio samostalan, druželjubiv i sa puno prijatelja mnogo lakše podnosi "ostati sam"
Takve osobe ostaju bez partnera ali ne budu same a ni usamljene

Папак, ти то мени?
Из твојих постова се не може извући контекст, јер су ти исти пуни небулоза, недореченог и конфузног. Мозак ти је заувијек дистанциран од разума.
Поштеди ме свога труда да схватиш најобичнију зезу и ћаскање.
Што се дружења тиче, ево већ роним сузе за ускраћивањем са твоје стране.
Kao sto rekoh ali da pojednostavim sada !
Ja mogu da ti objasnim ali ne mogu da razumem umesto tebe <3

Back