lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.151
Čudno!Ja uglavnom kroz život srećem nadrkane,mrzovoljne,nezadovoljne,baš retko sretnem čvrstu i stabilnu ženu spremnu na veselo druženje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čudno!Ja uglavnom kroz život srećem nadrkane,mrzovoljne,nezadovoljne,baš retko sretnem čvrstu i stabilnu ženu spremnu na veselo druženje.
Ali onda više nisu same i nisu predmet ovog topicaМушкарцима. Жене лакше нађу неког.
Увек је лакше кад знаш да имаш излаза из самоће.Ali onda više nisu same i nisu predmet ovog topica![]()
![]()
Ne mora da znači.Samci ostanu sami jer tako vole.Sebičluk sistem da se ne deli.
Da, to je do danasnje politike zbog koje se u medijima stalno nešto serucka o ženama, žene ovo, žene ono. Npr žene vozačica su mnogo opreznije, obzirne su i sl. Stvarnost je drugačija, žene sviraju, urlaju, radje će se zabiti nego nekoga propustiti i sl. Dalje, žene znaju slušati, one suHaha ništa čudno!Realno je!Samo neće nitko istinu da istrese!
Srečno!
Može biti ali za veliku većinu žena izlaza nema, ako uzmemo u obzir da je samoća problem( ako je?). Mnoge žene imaju mnogo ponuda ali sve redom odbijaju, valjda idealiziraju tu neku propalu vezu iz mladosti i ne žele nikoga drugogaУвек је лакше кад знаш да имаш излаза из самоће.
Žene kada ostanu udovice ili raspuštenice ožive. Zablistaju.Može biti ali za veliku većinu žena izlaza nema, ako uzmemo u obzir da je samoća problem( ako je?). Mnoge žene imaju mnogo ponuda ali sve redom odbijaju, valjda idealiziraju tu neku propalu vezu iz mladosti i ne žele nikoga drugoga![]()
Али опет то значи да је њима лакше јер мушкарци немају никакве понуде од стране жена, немају шта ни да одбијају.Može biti ali za veliku većinu žena izlaza nema, ako uzmemo u obzir da je samoća problem( ako je?). Mnoge žene imaju mnogo ponuda ali sve redom odbijaju, valjda idealiziraju tu neku propalu vezu iz mladosti i ne žele nikoga drugoga![]()
Ja uglavnom kroz život srećem nadrkane,mrzovoljne,nezadovoljne,baš retko sretnem čvrstu i stabilnu ženu spremnu na veselo druženje.
Pa opet su same, a možda su i frustrirane upadima muškaraca.Али опет то значи да је њима лакше јер мушкарци немају никакве понуде од стране жена, немају шта ни да одбијају.
Nema potrebe za preispitivanjem tako je jbg.Možda se preipitas ?
Obično kako zracis tako i privlacis
Sretno![]()
Npr po Austriji vidim Austriske babe 85 god prosek sve bez muževa u mečkama po lidlu skaču ko jarebice hahaha.Žene kada ostanu udovice ili raspuštenice ožive. Zablistaju.
Nisu lude da glancaju stara jaja, koja više nikada neće ni imati sjaja.![]()
Pa bolje i to nego ove našeNpr po Austriji vidim Austriske babe 85 god prosek sve bez muževa u mečkama po lidlu skaču ko jarebice hahaha.
Muževi ih izmaltertiraju pa jadne živnu pred kraj života .
Ok si to napisao. Vjerovatno je tako kako ti razmišljaš. Ja sam odustala od ljubavi davno već.
Narocito se to vidi u vojsci...Muškarcima, definitivno.
Ne zbog svježe spremljene hrane, čiste odjeće i dr. već radi toga što su od malih nogu navikli na oslonac ženskog bića. I najsposobniji i najuspješniji trebaju ženu.
Aha, zato bježe preko zida u ,,grad,, i ribaju wc danimaNarocito se to vidi u vojsci...
Znaci nesto najmuskije ikad funkcionise besprekorno bez zena !
bukvalno lupas gluposti...
o=Od cega patis ti, ako moram ja da ti objasnjavam da brkas pojmove, vadis iz konteksta i patis kognitivnu disonancu u gloovi ?Aha, zato bježe preko zida u ,,grad,, i ribaju wc danima
Tetovirali su u vojsci ženska imena, slali pisma, molili drugove da im prate cure, da ne zgriješe...
Paćenici teški!
Папак, ти то мени?o=Od cega patis ti, ako moram ja da ti objasnjavam da brkas pojmove, vadis iz konteksta i patis kognitivnu disonancu u gloovi ?
Ako zelis da razgovaras onda to mora biti na nivou doslednom sagovorniku, ovo sto pises necu ni da se trudim da opovrgavam.
Nachi vrati se na kurs inace netjemo da se druzimo, jer ja ne pravim kompromis sa perfidnom demagogijom. totjka
Kao sto rekoh ali da pojednostavim sada !Папак, ти то мени?
Из твојих постова се не може извући контекст, јер су ти исти пуни небулоза, недореченог и конфузног. Мозак ти је заувијек дистанциран од разума.
Поштеди ме свога труда да схватиш најобичнију зезу и ћаскање.
Што се дружења тиче, ево већ роним сузе за ускраћивањем са твоје стране.
Kakvih jadnih muškaraca ima na ovome svijetu?! Prirodna selekcija, rješavanje otpada ili robe s felerom, odmah po rođenju je bila zakon. Što valja ostane, što ne valja glumi facu na forumu, onako poluživ!Kao sto rekoh ali da pojednostavim sada !
Ja mogu da ti objasnim ali ne mogu da razumem umesto tebe <3
valjaj se u blatu ...Kakvih jadnih muškaraca ima na ovome svijetu?! Prirodna selekcija, rješavanje otpada ili robe s felerom, odmah po rođenju je bila zakon. Što valja ostane, što ne valja glumi facu na forumu, onako poluživ!