Kome je lakse da dodje do seksa i zasto?

Ja mslm da je najlakše onima koji imaju s kim da se kresnu ... bilo da su u pitanju muški ili ženski :mrgreen:

Inače ovi ulični šatro testovi su ništa drugo nego dobra zabava dokone ekipe :super: i pristup mu je bio skroz bzvz još ono koja će od vas ČETIRI da mi da ... pa naravno da tako neće ni jedna :roll:, da je tu bilo malo cile mile cenim da ne bi baš bilo 100 % NE :aha:

Da li su muskarci sekusalno oslobodjeni a zene se prave fine, ili smo samo tako drustveno nauceni, ili vazi ona prica da razdvajaju seks od emocija, ili se vode onim da su vizualna stvorenja i da ce spavati sa nekom osobom dokle god im se fizicki dopada?
Kome je lakse da dodje do seksa, muskarcima ili zenama, i zasto?
prvo pitanje si totalno upetljao...misim u drugom delu više ne znamo u vezi koga pišeš....m ili ž...misim ja ne znam, možda je neko i skonto...
drugo pitanje...kad većina muškaraca namiriše pichku prestaje da mu radi mozak, dostojanstvo, zdrav rezon i sl što bi trebalo da mu funkcioniše, kako se ne bi opeko...znači ženama je lakše doći do seksa, s obzirom da smo takvi...

Poslednjih par dana svedoci smo socioloskog eksperimenta koji je snimljen u kome devojka pita odredjeni broj muskaraca, mislim da je 14, za seks, sada i odmah, i muskarac koji pita 100 devojkaka za seks na sada i odmah.

Devojka je imala 50% uspeha, iskreno ocekivao sam daleko vec odaziv i verovatno bi bio da je broj ucesnika koji su solo bio veci.
S druge strane, muskarac je imao 0% uspesnosti sa instant seksom na 100 zena.

E sada, zasto je to tako, kolege i koleginice?

Da li su muskarci sekusalno oslobodjeni a zene se prave fine, ili smo samo tako drustveno nauceni, ili vazi ona prica da razdvajaju seks od emocija, ili se vode onim da su vizualna stvorenja i da ce spavati sa nekom osobom dokle god im se fizicki dopada?

Zamolio bih da se tema ne spaja sa temom gde je video, jer nije nuzno o video klipu, vec o "psiholoskom problemu". Takodje, mislim da je premestanje na drugi PDF nepotrebno jer je pitanje prvenstveno u sferi ljubavi i seksa.

I jos jednom pitanje, nevezano za video, jer je to samo "statisticki" podatak:

Kome je lakse da dodje do seksa, muskarcima ili zenama, i zasto?

Odgovor - zenama,naravmo.

A samo 50% muskaraca je prihvatilo jer je verovatno preostalih 50% utripovalo da se radi o nekoj namestaljci ili skrivenoj kameri pa 'ajd' da ne ispadnu bas debili.
A bilo bi dobro da su objavili koliko % devojaka je zavalilo samarcinu tom vrsiocu ankete a koliko % njih je primenilo taktiku volej u medjunozje.

prvo pitanje si totalno upetljao...misim u drugom delu više ne znamo u vezi koga pišeš....m ili ž...misim ja ne znam, možda je neko i skonto...
drugo pitanje...kad većina muškaraca namiriše pichku prestaje da mu radi mozak, dostojanstvo, zdrav rezon i sl što bi trebalo da mu funkcioniše, kako se ne bi opeko...znači ženama je lakše doći do seksa, s obzirom da smo takvi...

To jeste, al' sto smo takvi? Zar im to ne daje puno prostora za vaginomanipulaciju onda?

Muskaci su skloniji riziku, manje su sputani socijanim normama...

Ajde ja cu se angazovati kad moram jer pitanje je da li ces dobiti realne odgovore.

Gledaj to ovako, prosecan muskarac ima 20 puta vecu kolicinu testosterona od prosecne zene. Testosteron je direktno povezan sa libidom i napaljenoscu. To znaci da zena kad se maksimalno napali, ona je dvadeset puta manje napaljena od muskarca. Znaci zena kad je najnapaljenija, napaljena je otprilike ko muskarac ujutro kad obavlja prvu veliku nuzdu pre nego sto se spremi i mrzovoljno ode na posao.

Ne slazem se da se zene manje napale od muskarca samo im treba vise vremena. Ali zato kada se napale... Tih 20x manje testosterona ima sasvim drugaciji uticaj na zene nego na muskarce. Muski organizam vremenom razvije toleranciju na testoteron tako da se lakse kontrolisemo nego zene kada im skoci nivo. Seti se samo kako si se osecao kao klinac a kako se osecas sada. Sto bi se reklo hebo bi i muvu u letu.

Poslednja izmena:
Ne slazem se da se zene manje napale od muskarca samo im treba vise vremena. Ali zato kada se napale... Tih 20x manje testosterona ima sasvim drugaciji uticaj na zene nego na muskarce. Muski organizam vremenom razvije toleranciju na testoteron tako da se lakse kontrolisemo nego zene kada im skoci nivo. Seti se samo kako si se osecao kao klinac a kako se osecas sada. Sto bi se reklo hebo bi i muvu u letu.

Cini mi se da si u pravu sa ovim, i na osnovu nekog mog iskustva, obicno su zene bile one koje ne mogu da drze ruke k sebi i jedva cekaju da dodjete kuci. :zper:

S druge strane, mozda je ono nauceno, da njima treba vise vremena da se zagreju, pa su se muskarci naucili, ma bolje da je ne napadam 24/7, verovatno nece.
Onda opet ostaje pitanje, zasto je kod zena to toliko intenzivno? Imaju daleko manje testosterona, imaju manju toleranciju na isti, povecava im se kolicina kada se uzbude ili kako je vec to priroda udesila i zasto?

Lakse je onim osobama koje su otvorene, neposredne, manje izbirljive, sarmantnije, ali mora da drze ipak neki nivo, primitivizam i prostota odbija...
Nema veze sa polom vec sa nacinom na koji se neko ponasa, sa odlukama, stavovima, spretnoscu, zeljom, mogucnosti i sl.

Složim se sa ovim...dodam samo bidni fin...i eto :zper:

(ali nemo' da čujem neke prostakluke odmah na prvu...makar malo taktike molim)
:roll:
dame biraju! :mrgreen:

onome ko ume :lol:

Lakse je onima bez morala i perverznima :mrgreen:

zene vole da slusaju dirty price kao i muskarci :per:

Mnogo foliranja i glume ima kod zena dok su muskarci direktniji ;)

Meni je nekada isuvise lako da dodjem do sexa, a nekada ( zavisi od zenskog raspolozenja ) je jako tesko

Uspeh da li ces doci do sexa zavisi od toga koliko su on ili ona napaljeni trenutno i zele sex :)

Back