Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Wow, muz.... Ja ne mogu sebe da zamislim sa muzem za 5 godina...?!?!?
Cek, u braku ste 3 meseca, ili se znate toliko?!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nixxx:
trudne?RiRi11:Nije me bilo neko vreme na forumu, vec imamo trudne i udate forumasice....!!!
A cek. . .kog uopste i briga koliko sam ja imala decka. . .. . .
Jeste, jeste...Dete lepo pita, nije joj jasno.
To što je nama drugima jasno je druga stvar, nigde lepo ne piše da li je stvarno tako ili je to samo izraz.
Lepo je to.....Znamo se godinu i neshto.
U braku smo 3 i neshto meseca.
Bashtovan, ponashaj se.
:***
trudne?
pu pu
nishta dok ne zavrshim fax.
master.
samo udate, hvala, dovidjenja
Pusti, trudna je ona riba iz Amerike...![]()
chega se pametan stidi, time se budala ponosi...meni je to veoma ruzno, jadno i jeftino....ali, obichno takvi mushkarci imaju drugachije mishljenje...
tvoj zivot, tvoja stvar![]()
Moras ti jos mnogo pasulja da jedes....![]()
Ne znam samo cega treba da se stidim i sta je tu jadno, ruzno i jeftino??? Ne, nego sa svoje 24god. treba iza sebe da imam 5 devojaka???
![]()
![]()
![]()
Ne znam samo cega treba da se stidim i sta je tu jadno, ruzno i jeftino??? Ne, nego sa svoje 24god. treba iza sebe da imam 5 devojaka???
![]()
![]()
![]()
Pa sad, da li su Romkinje, to zaista nema veze.meni bi bilo daleko privlachnije to....jer bih znala da cenish sebe, ne dozvoljavash sebi da budesh sa svakom, nego samo sa nekima koje te zasluzuju...
ali, neki jednostavno misle da su cool ako promene shto vishe devojaka...e, sad, da li su iz krivaka, ciganke, glupe, ruzne....to nema veze...![]()
A što se ti ne skrasiš s njima?Meni i nije toliko bitno sa koliko je devojaka bio pre mene... bitno mi je da kad je sa mnom, je samo sa mnom.
Bila sam i sa likovima koji su bili sa mnooogooo riba, i sa onima kojima sam bila prva/druga (i ovako, devojka, i u krevetu). Najvishe volim one shto su bili sa dosta riba, pa se sa mnom skrase![]()
Znash da ranije nisam bila u tom fazonuA što se ti ne skrasiš s njima?
Mislim, ako kažeš ''one što su bili''...![]()
Pa sad, da li su Romkinje, to zaista nema veze.
Druga stvar: i neko ko je imao malo momaka/devojaka mogao je da bude s nekim ko ga ne zaslužuje.
Biću konkretna, seti se svoje velike ljubavi. Ili, čujem neki dan jednog dečka koji za svoju prvu ozbiljnu vezu (inače cura daleko ispod njegovog nivoa u svakom smislu, nikom nije bilo jasno šta u njoj vidi i šta traži s njom, ali - njih dvoje su se voleli) kaže - ''Sad kad razmišljam, nije ni meni jasno zašto sam bio s njom.''Kao što kvantitet ne znači kvalitet, tako očigledno ni manjak kvantiteta ne znači kvalitet.
![]()