KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DJ_MaRe:
looodica:
Master_Chief:
looodica:
Master_Chief:
looodica:
Uff koliko :roll: pa odkad sam prestala da ih brojim na prste izgubila sam kontrolu :P :wink:
:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
lupim pa ostanem josh pametnija :wink:
Da nisi "tilfeldig" plavusa?? 8)

Komsho gratulerer det er jeg :P :wink: men ingen vanlig blondine :wink:
bergilog mirtush deit zig mal:p

:lol: :lol: yes yes kako da no,slazem se u pravu si :wink:

Master_Chief:
Shinoda:
Neda Bg:
Sa njih 14. Sadašnji mi je 14ti. I prvi...
Uuu sestro ti ih bas naredjala!!! :lol:
E to ja zovem pravom rabotom...a ne ko ja i ti da cekamo onu pravu celog zivota pa cak i pod cenu da vecinu zivota ostanemo tragajuci...
:shock: Nije valjda da sumnjash u svoju odluku da chekash pravu chitavog zivota (makar ostao usedelica sa gomilom machaka :D )???

ja sam ih imala 9. od toga jednu vezu od 6 mes. cetiri oko dva meseca i ostali su bili na jedno vece. a sto je meni najbitnije sa svima(osim onih na jedno vece) sam ostala u dobrim kontaktima ono cesto se sretnemo tu u kraju popricamo, cujemo fonom. to sto nismo ostali zajedno ne znaci da treba da se izbegavamo u sirokom luku. to mi je ono bas fuj. bar ja tako mislim....
a to sto ste pominjali nemacku, pricala mi je drugarica koja tamo zivi kod njih je sasvim normalno da se pre sastanka sa deckom nadjes sa drugaricom da vezbas ljubljenje.to je bas grozno :!: nekad mi je i drago sto nismo kao neke razvijene zemlje [/u]

be_what_u_wanna_be:
ja sam ih imala 9. od toga jednu vezu od 6 mes. cetiri oko dva meseca i ostali su bili na jedno vece. a sto je meni najbitnije sa svima(osim onih na jedno vece) sam ostala u dobrim kontaktima ono cesto se sretnemo tu u kraju popricamo, cujemo fonom. to sto nismo ostali zajedno ne znaci da treba da se izbegavamo u sirokom luku. to mi je ono bas fuj. bar ja tako mislim....
a to sto ste pominjali nemacku, pricala mi je drugarica koja tamo zivi kod njih je sasvim normalno da se pre sastanka sa deckom nadjes sa drugaricom da vezbas ljubljenje.to je bas grozno :!: nekad mi je i drago sto nismo kao neke razvijene zemlje [/u]
Pa ti imas dobar staz na tom polju...

meni je najzalije one dece koja po ceo dan pricaju o decacim, a imaju tako 13 mozda i manje godina RoLL ili ti tripovi (kao sto Moon pomene) da ako njihova drugarica nije imala decka, odmah joj traze i kao ajde vidi ko ti se svidja, nabavicemo ti broj i sl. RoLL :cry:

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

U I god ja bila zaljubljena u jednog i IV, ali bash zaljubljena. I svejedno, devojka sa kojom sam se tada druzila zna za moje jade :roll: i kaze "Nema veze, ajde da te ja smuvam sa jedin dechkom Uroshem iz II. Bash se pali na tebe"!!! A nije se ona zezala, bila je potpuno ozbiljna. Ako ne nisi sa onim koij ti se svidja, budi sa bilo kim!!!! :roll: OK!!!!!

Tinar:
U I god ja bila zaljubljena u jednog i IV, ali bash zaljubljena. I svejedno, devojka sa kojom sam se tada druzila zna za moje jade :roll: i kaze "Nema veze, ajde da te ja smuvam sa jedin dechkom Uroshem iz II. Bash se pali na tebe"!!! A nije se ona zezala, bila je potpuno ozbiljna. Ako ne nisi sa onim koij ti se svidja, budi sa bilo kim!!!! :roll: OK!!!!!
Pravo ti drugarica kaze,zasto gubiti vreme...?? 8)

Master_Chief:
Tinar:
Pravo ti drugarica kaze,zasto gubiti vreme...?? 8)
:shock: Poshto ovo potiche od tebe, shvaticu kao shalu. :wink:

Back