Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Ne ocajavaj...doci ce onaj pravi kad TAD... 8)LPhoklica:jedan ko ni jedan...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ocajavaj...doci ce onaj pravi kad TAD... 8)LPhoklica:jedan ko ni jedan...![]()
ne... ni jedan k'o ni jedan... (; Zato cjuti...LPhoklica:jedan ko ni jedan...![]()
Ok nece se ponoviti :wink: osim ako se ne izletim slucajno i zaboravim sta sam reklaSasha85:Moon Child:pa...Sasha85:Ako je tema glupa,zaobidji je... :?![]()
u pravu si.
ali mi je bilo dosadno pa sam odgovarala na sve.:wink:
Znam...
I bas zato je glupo da pricas kako su teme glupe...![]()
meni si bash simpatichna.. (:Tinar:Pa, ta tema mi je jako "bolna". Jedan, ali neshto polovichno!! Shta je to sa'mnom??? :x Znam da je do mene!!!ops:
u pravu je rain :wink:Tinar:Pa, ta tema mi je jako "bolna". Jedan, ali neshto polovichno!! Shta je to sa'mnom??? :x Znam da je do mene!!!ops:
Moon Child:Ok nece se ponoviti :wink: osim ako se ne izletim slucajno i zaboravim sta sam reklaSasha85:Moon Child:pa...Sasha85:Ako je tema glupa,zaobidji je... :?![]()
u pravu si.
ali mi je bilo dosadno pa sam odgovarala na sve.:wink:
Znam...
I bas zato je glupo da pricas kako su teme glupe...![]()
ops:
ops:
Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
Ovakav stav I like!!!! :wink:Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
Imao sam dve devojke do sada, ali mi zato zbog toga svi zavide!!!ops:
ops:
ops:
Obe su bile stvarno boginje...
Mogao sam da imam jos nekih 6-7 i mogu i sada ali necu!!!![]()
Koji ce mi **** veza kad cu posle da je se stidim...
Shinoda is back, and he is stronger than ever!!!
Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
Shinoda:Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
Uf kako volim kada devojke sve tako izvlace iz kontexta...winnetou:Shinoda:Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
cek, vama je super devojka koja moze sve druge da zameni ona koja najbolje izgleda???
Shinoda:Uf kako volim kada devojke sve tako izvlace iz kontexta...winnetou:Shinoda:Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
cek, vama je super devojka koja moze sve druge da zameni ona koja najbolje izgleda???![]()
![]()
Da li je neko rekao da je "lepsa" devojka bolja od "ruzne"...NIJE!!!
Ali ako jeste zasto ne iskoristiti priliku, ako se ispostavi da nije...Boze moj --> raskid...
Pa ne poznajemo ih obojica, samo Chief, a ja njemu verujem na rec...winnetou:Shinoda:Uf kako volim kada devojke sve tako izvlace iz kontexta...winnetou:Shinoda:Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
cek, vama je super devojka koja moze sve druge da zameni ona koja najbolje izgleda???![]()
![]()
Ali ako jeste zasto ne iskoristiti priliku, ako se ispostavi da nije...Boze moj --> raskid...
nije niko rekao da je lepsa devojka bolja od ruzne, ali sve kao ''znas ona plavusa'' i kao ''pola spanjolka pola norvezanka'' mislim - kakve veze ima ako je plavusa i ako nije srpkinja.. ali u pravu si, vas dvojica pricate tako jer ocigledno obojica znate te devojke, tako da se izvinjavam na komentaru. :wink:
Da me ne mrzi da pisem objasnio bih ja tebi u cemu je rec... :wink:winnetou:Shinoda:Uf kako volim kada devojke sve tako izvlace iz kontexta...winnetou:Shinoda:Pomenuo si je vec na nekoj temi, pa sta da ti kazem, ako je bolja od plavuse onda si ubo brate premiju na kub!!! :wink: :wink: :wink: Srecno!!! :wink:Master_Chief:Upravo tako...i ja sam imao te nekolike ali su mogle da zamene sve one sto su moji drugovi imali...video si i sam onu plavusu,jest da me je prevarila i to,ali opet,sad sam se naostrio na jednu pola spanjolku a pola norvezanku,mala je jos bolja od plavuse...Shinoda:Exactly!!!DJ_MaRe:beh... nije vazan kvantitet, nego kvalitet...![]()
ops:
ops:
![]()
nije niko rekao da je lepsa devojka bolja od ruzne, ali sve kao ''znas ona plavusa'' i kao ''pola spanjolka pola norvezanka'' mislim - kakve veze ima ako je plavusa i ako nije srpkinja.. ali u pravu si, vas dvojica pricate tako jer ocigledno obojica znate te devojke, tako da se izvinjavam na komentaru. :wink:
Sta tacno spada u taj pojam "klasican decko"?snaja88:Nisam imala nijednog 'klasicnog' decka., Uvek me muvaju neke budale...Ili se sve zavrsi na muvanju....obicno zato sto sam ja jakooo izbirljivaops:
Teska sam vam ko crna zemlja,sta da kazem:wink:
Sta da ti kazem ja sam jedna mnogo radoznala osoba!!!snaja88:E znala sam da ce me to neko pitati.Pa to znaci mozda da kazes da si u vezi sa nekim,da izlazite,d ste kao boy and girl....Tako nekako
![]()